Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Drum Construct Logistik revine la Valea Mare, pentru reparaţia drumului Gura Pravăţ DC 19, Pod Argeşel, Valea Fântânii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 221

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2496_13.jpgFirma din Miceşti care l-a făcut celebru pe primarul Matei, de la Mihăeşti, pe toate posturile de televiziune centrale, cu asfaltul turnat direct pe iarbă, revine la Valea Mare Pravăţ. Marius Florin Păcioianu, patronul societăţii Drum Construct Logistik, o veche cunoştinţă a primarului Ion Boncoi, care s-a declarat permanent mulţumit de lucrările acestuia, a câştigat un nou contract. Aproape toate străduţele comunei, reabilitate cu zece ani în urmă, în mandatul 2008-2012, reprezintă opera muncitorilor lui Păcioianu care, pesemne, la acel moment, avea alt personal în subordine, nu pe autorii pocinogului cu ecouri naţionale. Or fi fost deocheaţi bieţii oameni de laudele primite în Muscel, nu de mult, manifestându-se satisfăcut de prestaţiile celor de la Drum Construct Logistik primarul de la Bughea de Jos, Dorel Tănăsescu, unde asfaltatorul s-a ocupat de reparaţia mai multor uliţe. 

Pe 23 iunie, primarul Boncoi a încredinţat direct statornicului său partener un contract în valoare de 534.797,42 lei, pentru proiectarea şi execuţia reabilitării drumului comunal Gura Pravăţ DC 19, Pod Argeşel - Valea Fântânii. Este vorba despre o lucrare întinsă pe o lungime de 1.112,50 metri, desfăşurată pe o suprafaţă de 5.562,50 metri pătraţi. Potrivit sumarului investiţiei, prezentat pe SICAP, „lucrările constau în următoarele categorii de lucrări: repararea suprafeţelor degradate prin plombare, curăţirea şi amorsarea suprafeţelor, aşternere de covor asfaltic din BAPC 16 (beton asfaltic cu pietriş concasat), siguranţa circulaţiei.” “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK