Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Eşecurile anului 2015 ÎNVERŞUNARE CURIOASĂ A ALEŞILOR DE A FINANŢA, CU REPETIŢIE, O ILEGALITATE. ÎN 2015, ASOCIAŢIA UNUI POPĂ S-A LĂFĂIT ÎN BANI PUBLICI

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3349

b_400_250_16777215_10_images_2050esec.jpgConcepută şi trecută cu viteza fulgerului prin fazele înfiinţării şi înregistrării, la Judecătorie şi Fisc, procedură care, în cazul altor asociaţii, a „mâncat” timp, din cauza birocraţiei - uşile la care trebuie să baţi, hârtiile deloc puţine pe care le întocmeşti, funcţionarii care te ajută ori te încurcă - Asociaţia Club Sportiv „Muscelul 2015 Câmpulung” a făcut ochi sub o stea norocoasă. Nici nu s-a uscat cerneala pe actul de înfiinţare, când aleşii au şi sărit cu banii pe popa de la Stoeneşti, preşedintele unei asociaţii de apartament, săracă lipită, care n-avea de niciunele. Nici măcar echipă de fotbal, pentru care cerea fonduri, neavând încheiată nicio hârtie cu Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, proprietarul ei, şi cu preşedintele acesteia, directorul Petre Parghel, la sfârşitul lunii martie 2015, când asociaţia lui Dorin Horvat a obţinut 1,1 miliarde de lei vechi din taxele şi impozitele câmpulungenilor. 

Faptul că nu exista nicio relaţie contractuală între liceul proprietar al echipei de fotbal şi ONG-ul obscur, apărut în peisaj doar ca să obţină banii comunităţii - care putea să-i aloce Colegiului „Dinicu Golescu”, dacă voia să ajute această ramură sportivă - n-a avut nicio importantă pentru aleşi, care au încuviinţat o ilegalitate flagrantă. I-a durut fix în cot că prăpădesc resursele locale cu nişte străini de pe stradă, care n-aveau absolut nicio legătură cu CN Dinicu Golescu, echipă care figurează, este înregistrată şi recunoscută de Federaţia Română de Fotbal ca fiind a colegiului amintit.     

Asta nu i-a împiedicat să repete ilegalitatea în toamnă, pompând alte 1,8 miliarde de lei vechi în beneficiul aceleiaşi asociaţii de care FRF n-are habar. Şi i-au dat a doua tranşă de bani cu atâta înverşunare, de parcă ar fi vrut să facă în ciudă redacţiei care a atras atenţia asupra unor eventuale consecinţe penale în cazul în care DNA-ul este sesizat. Cele aproape trei miliarde au venit în completarea unei finanţări de 1,1 miliarde acordate la fel de suspect în 2014 altei asociaţii dispărute în neant. Dar despre cum s-au fraudat banii câmpulungenilor în numele fotbalului, printr-un intermediar al cărui rol în povestea dubioasă îl vor lămuri anchetatorii DNA, vom reveni pe larg într-o ediţie viitoare. 

The most visited gambling websites in The UK