Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„FRIPTURISTUL” ŢÂROIU A BLOCAT, UN AN, INTRAREA ÎN NORMALITATE A CÂMPULUNGULUI

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3181

b_400_250_16777215_10_images_2049fripturist.jpgAlt „ciuline” înfipt vârtos în blana electoratului, care justifica transformarea spitalului, în caz că rata acreditarea, într-un centru de dezintoxicare de beţia funcţiei a politicienilor leşinaţi după putere, este Liviu Ţâroiu. O altă piesă a muzeului de figuri îmbâcsite, de care alegătorilor li s-a acrit până peste cap să le suporte făţărnicia, minciunile şi zâmbetele false, milogindu-se pentru voturi. Şederea acestuia într-o funcţie necâştigată onest, prin vot, a fost posibilă graţie hăţişului de legi menite parcă să sufoce funcţionarea normală a unei administraţii conduse politic, căci la alegeri votăm politicieni, nu profesionişti, nu specialişti, nu oameni bine intenţionaţi. Graţie acţiunilor în instanţă, care suspendă orice şansă de înaintare a unei localităţi, şi graţie Prefecturii apolitice aservite partidului care l-a furnizat pe cel de la conducerea instituţiei, am avut parte de compania nedorită a PSD-istului schimbat din funcţia de viceprimar, dar propulsat în cea de primar temporar. 

După orice logică normală, cel dat jos în funcţie părăsea instituţia şi se răfuia nestingherit cu colegii consilieri, fără a împiedica normalitatea dorită de aceştia, ca urmare a formării altei majorităţi politice. Mai cu seamă că, odată creat precedentul respingerii acţiunilor similare, instanţa nu avea cum să decidă diferit în cazul Ţâroiu, o speţă copy-paste de la Coşeşti şi Poienarii de Muscel, unde Consiliile Locale scăpate de viceprimarii social-democraţi după ruperea USL au câştigat procesele intentate de Prefectură. Ce deosebeşte cazul de la Câmpulung de cele consumate în comunele unde s-au pus secunzii doriţi imediat după încheierea, fără recurs, a proceselor declanşate de Prefectură de formă, este leşinarea până la durere după funcţie a vicelui schimbat. A dat în judecată Consiliul - lucru pe care omologii de la ţară nu l-au făcut, intuind inutilitatea acţiunii - a pierdut, a făcut recurs, demers care a ţinut Primăria şi Câmpulungul pe loc un an. Ţâroiu, împreună cu partidul şi Prefectura, care n-a pregetat să se conformeze ordinului de partid, alăturându-se blocajului urmărit de PSD pentru Câmpulung. Blocaj care le-a ieşit admirabil, semn că manevrele înfundării municipiului şi oricărei şanse de revenire sunt la fel de actuale ca acum zece ani, când a fost închisă uzina. Felicitările, masa şi dansul sunt din partea electoratului, la vară, când, tragem nădejde, lumea va sancţiona şicanele mizerabile ale PSD-ului de a ţine conducerea municipiului blocată cu un individ cu soarta pecetluită din start. Asta ca să-i scurteze perioada de interimat a liberalului Bogdan David, ca viceprimar cu atribuţii de primar, în care ar fi putut să arate că se pot întâmpla şi lucruri bune într-o localitate ocolită de bine în ultimii 12 ani.

The most visited gambling websites in The UK