Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În prag de sărbători, oameni de „bine” au împodobit marginile drumurilor!

b_400_250_16777215_10_images_2046gunoi.jpgAşa cum aţi citit, oameni cu „vastă educaţie şi cultură” au „împodobit” marginile drumurilor, marginile râurilor, etc... „Cinste” lor, vă rugăm nu le urmaţi exemplul!

„Felicitări” şi edililor din zona Malu - Hulubeşti, comuna Bughea de Jos, pentru iniţiativa de a nu face nimic. Poate, se vor zbate pentru asfaltarea drumului din zonă, care este deplorabil, pentru că, în prag de iarnă, doar un şofer experimentat sau cu un SUV, te poate ajuta să ajungi la destinaţie.

Chiar să ne fi pierdut simţul şi datoria de a avea zone curate şi frumoase, bine amenajate, care să-ţi facă plăcere să le traversezi? Sugerăm edililor să amplaseze tomberoane în locuri îngrădite, ca jivinele hoinare să nu răspândească gunoaiele, sau găsirea altor soluţii.

Sperăm că cei care se ocupă de „împodobirea” cu gunoaie a drumurilor să se oprească din acest urât obicei şi să găsească soluţii mai ecologice. Nu cred că sunteţi mândri de ce lăsaţi în urma voastră! 

Dorim ca vorbele noastre să aibă ecou şi cei care au responsabilitate să ia măsurile necesare. 

 

The most visited gambling websites in The UK