Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câmpulungenii sunt aşteptaţi la hramul Bisericii “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” Vişoi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 553

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2495_11.jpgLuni, 29 iunie, Biserica Vișoi își sărbătorește hramul ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel”. Toți creștinii ortodocși sunt invitați să ia parte la slujba de vecernie, la acatist și la litie, din seara de duminică, 28 iunie, începând cu ora 18.00. Sunt așteptați să participe preoții din Câmpulung și din localitățile din Muscel, iar preoții slujitori vor organiza o colectă pentru ajutorul unei familii din parohie. Este vorba de familia Lupu, care are nevoie de ajutor financiar pentru a-și trata fetița de patru ani, care suferă de o tulburare cerebrală, care i-a afectat membrele inferioare și, în luna august, va fi supusă unei prime intervenții chirurgicale, la Chișinău. Această intervenție se ridică la 3.000 de euro, dar ținând cont de cheltuielile din ultimii ani, care au fost considerabile, suma este peste posibilitatea financiară a părinților. Cine dorește să ajute pe micuța Beatrice să-și îndeplinească visul de a merge poate dona în contul RO68BTRLRONCRT0P81572301. Orice ajutor contează.

”Credincioșii sunt așteptați duminică, la vecernie, acatist, litie, de la ora 18.00. Sunt invitați preoții din municipiu și din zonă. Slujbele se vor ține afară. Luni, de hram, slujba începe cu utrenia, de la ora 9.00. Duminică și luni, avem și o acțiune socială, o colectă pentru fata doamnei Mihaela Lupu, care urmează să fie operată. Prin acțiunea aceasta, vrem și noi să-i ajutăm cu ce poate fiecare și vrem să fim alături de ea. E de la noi din parohie, îi cunoaștem, sunt credincioși buni și e bine să le fim alături. Au cheltuit bieții bani grei până acum și tot o să mai aibă de cheltuit, o să meargă la Chișinău, pentru o primă intervenție, în august, după care o să mai urmeze și altele. Unii dintre noi sunt greu încercați, dar e Crucea de la Dumnezeu și ei o primesc cu tărie și încredere în Dumnezeu, sunt niște tineri buni.”, ne-a spus părintele paroh Cătălin Florea, care le-a transmis, pe această cale, tuturor sărbătoriților ”La Mulți Ani!”, cu sănătate și împliniri duhovnicești.

Toți credincioșii care vor asista la slujba de luni vor primi, la final, câte un pachet.

 

The most visited gambling websites in The UK