Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Biserica Lăzăreşti vrea să-şi amenajeze o sală de mese cu bucătărie pe un teren din Târgul săptămânal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 995

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2385_Clipboard09.jpg

Până se vor dumiri aleşii în ce parte a comunei îl vor statornici pe dezvoltatorul străin, interesat să deschidă o afacere pe meleaguri muscelene, mult mai la îndemână le-a fost să încerce să rezolve o solicitare „funciară” a Bisericii Lăzăreşti. Locaşului de cult îi sunt de trebuinţă 138 de metri pătraţi din intravilanul localităţii, amplasaţi în Târgul săptămânal Lăzăreşti, pentru a-şi amenaja o trapeză - o sală de mese cu bucătărie - pentru enoriaşii parohiei. În plen, înainte de votul pentru acest proiect de hotărâre, fostul viceprimar Ion Tudor a precizat că avizul favorabil al comisiei de specialitate a fost numai pentru destinaţia propusă Consiliului Local. „Nu ar trebui spaţiu şi pentru o cameră mortuară?”, se întreabă alesul social-democrat. „Pentru construcţia unei camere mortuare sunt necesare multe aprobări, i-a răspuns colegul Cristian Şipoteanu. Cu toate acestea, la o suprafaţă de 138 de metri pătraţi, ar fi spaţiu suficient şi pentru camera mortuară. Suprafaţa de 80 de metri pătraţi pentru sala de mese ar fi suficientă. Dar, dacă nu vor fi separate, nu se va putea obţine aprobarea pentru funcţionare.”

Ca să se lămurească ce va fi şi cum va fi, viceprimarul Iulian Duţă le-a sugerat colegilor să fie de acord cu o amânare a proiectului de hotărâre până când preotul paroh le va prezenta o schiţă clară din care să reiasă destinaţia spaţiului.            

 

The most visited gambling websites in The UK