Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Daruri de la preoţi pentru elevii din Rucăr

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 594

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2366_Clipboard03.jpg

Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului a desfăşurat o activitate educativă în parohia Rucărul de Jos, din Protoieria Câmpulung Muscel, în care preoţii slujitori, Sebastian Arsulescu şi Florentin Lipan, au dăruit manuale de Religie elevilor de la Liceul Tehnologic „Victor Slăvescu” din localitate. Acţiunea a fost una care s-a ghidat după Plutarh, unul dintre cei mai renumiţi pedagogi ai antichităţii, care îşi punea problema educării armonioase a omului, ajungând la concluzia că educaţia ar trebui să se adreseze şi sufletului şi trupului.

=Copiii, pregătiţi pentru Concursul Naţional Catehetic: „Hristos, sufletul satului meu”

Acelaşi Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, desfăşoară diferite activităţi didactice pentru organizarea şi desfăşurarea Concursului Naţional Catehetic: „Hristos, sufletul satului meu”, în care sunt implicaţi elevi, cadre didactice, profesorii de Religie de la şcolile din cuprinsul eparhiei şi preoţi coordonatori ai grupelor catehetice. Preotul slujitor, Sebastian Arsulescu, de la parohia Rucărul de Jos, Protoieria Câmpulung Muscel, a prezentat proiectul, cerinţele şi obiectivele celor trei secţiuni ale Concursului, elevilor de la Liceul Tehnologic „Victor Slăvescu din Rucăr, proiectul urmând a fi prezentat şi implementat, la toate clasele în colaborare cu profesoara de Religie, Oana Durdun, la final fiind selectate lucrările care vor alcătui Portofoliul de Concurs. 

Elevii şi cadrele didactice au primit cu entuziasm această iniţiativă. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK