Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Deputatul Simona Bucura Oprescu: „Susţinerea creşterii natalităţii prin acordarea unui voucher de 2.000 de lei la naşterea fiecărui copil”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 364

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2565_3.jpgDeputatul argeşean Simona Bucura Oprescu a susţinut de la tribuna Parlamentului, la dezbaterea bugetului pe anul 2021, un amendament privind un program naţional de stimulare a natalităţii.

„Susţinerea amendamentului PSD de creştere a natalităţii prin acordarea unui voucher de 2.000 de lei la naşterea fiecărui copil. Problema depopulării României, o problemă de proiect de ţară, de viabilitate a statului român, a naţiunii române! Mecanismele psihosociale din spatele deciziei de a avea sau nu copii sunt preponderent de ordin material. 55,41% dintre români au răspuns - într-un studiu al Academiei Române - că situaţia financiară îi împiedică să aibă numărul de copii pe care şi l-ar fi dorit. Proiecţia ONU privind populaţia totală a României ne spune că de la o populaţie de aproximativ 19,2 milioane de locuitori, câţi suntem în prezent, în anul 2050, populaţia va fi de 14,9 milioane. Banca Mondială ne arată că România are cea mai mare pierdere de tineri absolvenţi, ca număr de locuitori: 3,6 milioane. Dacă nu luăm măsuri acum, peste 20-30 de ani, sistemul de pensii va intra în faliment. Avem nevoie de politici publice de suport pentru familiile cu copii, iar creşterea natalităţii trebuie să fie parte a unui proiect de ţară coerent, constant de substanţă, susţinut de întreaga clasă politică.”, a fost mesajul postat pe pagina de socializare de către Simona Bucura Oprescu.

Din păcate, amendamentele aduse de PSD-işti n-au fost acceptate când s-a votat bugetul anului acesta.

 

The most visited gambling websites in The UK