Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Reabilitarea centurii Câmpulungului, refuzată în Parlament de PNL şi USR

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1440

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2565_4.jpgMarţi, 2 februarie, echipa PSD Argeş a susţinut, de la tribunal Parlamentului României o serie de amendamente la Legea Bugetului de Stat, cu impact crucial asupra potenţialului de dezvoltare al judeţului nostru, printre care centura Câmpulungului - preluarea în vederea reabilitării de către Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a tronsonului  din DN 73 (E 574), aflat pe raza municipiului; centura de Vest - modernizarea DN 65D Albota - Bascov (km 0+000-km 10+184); Transfăgărăşanul - reabilitarea şi modernizarea celui mai spectaculos drum din România, aflat astăzi într-o stare avansată de degradare.

Culmea, inclusiv parlamentarii de Argeş ai PNL şi USR PLUS s-au opus amendamentelor aduse de opoziţie, care vizau dezvoltarea judeţului, îmbunătăţirile fiind susţinute de senatorul PSD de Argeş, Ovidiu Puiu. Acesta le cere parlamentarilor care au votat împotrivă să dea socoteală în faţa argeşenilor. „(...) A fost identificată şi sursa de finanţare: fondurile alocate Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii! Cu toate acestea, după un simulacru de dezbateri, amendamentele nu au trecut la vot, la fel cum s-a întâmplat şi cu alte mii de amendamente ale colegilor din PSD! Deşi Centura de Vest, Centura Câmpulungului sau Transfăgărăşanul au fost laitmotivele campaniei electorale pentru toţi candidaţii din Argeş, indiferent de orientarea politică, iată că realitatea din Parlament arată cu totul diferit! Parlamentarii de Argeş nu au fost astăzi solidari în susţinerea intereselor Argeşului, iar asta doare cel mai tare! Cred că cei care au spus astăzi „NU!” Centurii de Vest, Centurii Câmpulungului şi Transfăgărăşanului trebuie să dea seamă argeşenilor!”, a transmis senatorul Ovidiu Puiu. Isabela FILIP

The most visited gambling websites in The UK