Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Liderul Pro România Argeş, Bogdan Ivan: “Ciolacu și parlamentarii USR demisionează? Marea păcăleală din Parlament!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 158

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2538_proromania25.jpg  Marcel Ciolacu, liderul PSD, precum și toți parlamentarii USR, au anunțat seara trecută că își vor da demisiile din Parlament pentru a nu beneficia de pensiile speciale. Bogdan Ivan, candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, spune că aceste gesturi reprezintă o încercare de a păcăli alegătorii și că, dacă și-ar dori cu adevărat, senatorii și deputații ar putea abroga legea pensiilor speciale. PRO România ar vota o astfel de inițiativă.

“Cred că toți românii și-au dat deja seama că asistăm la un circ ieftin din partea “opoziției” PSD și USR. Domnul Ciolacu degeaba își dă demisia, că tot va primi pensie specială, are alte mandate în spate. E o mare păcăleală aici, cu două săptămâni înainte de alegeri.

Dacă și-ar dori cu adevărat, parlamentarii PSD și cei ai USR ar putea să pună legea pensiilor speciale pe ordinea de zi și să voteze abrogarea ei. PRO România a propus deja  acest lucru și a anunțat că toți colegii noștri deputați și senatori ar vota o astfel de inițiativă.

Există și varianta în care Guvernul Orban, în loc de populisme, vine cu o OUG prin care abrogă pensiile speciale pentru parlamentari. Asta s-ar aplica de îndată, pentru toată lumea, nu doar pentru domnul Ciolacu sau USR-iști.

Nu poți să vii și să spui că n-ai bani de alocații, de pensii, de salarii, de un venit minim de criză pentru cei cu venituri foarte mici, de sprijin economic pentru companii, dar tu să dai pensii speciale parlamentarilor. Aici este de fapt problema!”, spune liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

 

Marius Bogdan Ivan,

Preşedinte PRO România Argeş

Vicepreşedinte PRO România

 

 Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL, comandat de Pro România Argeş, CMF 11200008.

 

The most visited gambling websites in The UK