Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bogdan Oancea: „Candidez pentru Camera Deputaţilor cu ferma convingere că oamenii trebuie puşi pe primul loc”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 301

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2538_psd24.jpgBogdan Oancea, candidat al PSD Argeş pentru Camera Deputaţilor, este economist şi, în urma alegerilor din 27 septembrie a fost desemnat viceprimar al comunei Bughea de Sus. Afirmă că intră în competiţia pentru un loc în Parlament cu gândul de a ajuta la creşterea nivelului de trai pentru toţi românii.

„Candidez pentru Camera Deputaţilor cu ferma convingere că oamenii trebuie puşi pe primul loc şi că Parlamentul României trebuie să reprezinte dorinţele românilor. Două calităţi nu trebuie să lipsească unui om politic - necesare, de altfel, în orice meserie - bunătatea şi inteligenţa. Ca deputat, voi urmări în permanenţă interesul general al oamenilor pe care-i reprezint şi anume ca aceştia să ducă o viaţă cât mai confortabilă, iar asta presupune siguranţa vieţii de zi cu zi, şanse egale pentru toţi, o justiţie corectă şi responsabilă, drumuri moderne, un sistem sanitar şi educaţional bine dezvoltat şi eficient, accesul la hrană sănătoasă, apă sănătoasă, aer curat, locuri de muncă plătite decent, o pensie suficientă, un nivel de trai care să asigure fiecărui român o viaţă demnă şi civilizată.”, declară Bogdan Oancea.                                                            

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL la comanda PSD - Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020.

The most visited gambling websites in The UK