Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Reabilitarea DN 72A+DN 73C, Târgovişte - Curtea de Argeş via Câmpulung este o prioritate pentru Bogdan David

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 436

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2534_3.jpgBogdan David, candidatul câmpulungean al Partidului Naţional Liberal la Camera Deputaţilor a declarant: „Reabilitarea „Drumului Capitalelor Româneşti” este o prioritate pentru dezvoltarea zonei de nord a judeţului Argeş. Pe lângă eficientizarea transportului rutier, reabilitarea drumurilor DN72A şi DN73C reprezintă revigorarea turismului ecumenic şi a turismului cultural din zona noastră, prin crearea unui circuit care se formează prin legătura celor trei oraşe care au fost capitale, Târgovişte, Câmpulung şi Curtea de Argeş! Îmi propun ca reabilitarea celor două drumuri să fie o prioritate pentru judeţul Argeş în viitorul legislativ!”

Construim centru de colectare fructe şi legume în zona Muscel

În acest moment, nordul judeţului Argeş se confruntă cu o reală problemă în ceea ce priveşte lipsa centrelor de colectare a produselor agricole, fructe şi legume. Un astfel de centru ar fi o gură de oxigen pentru producătorii agricoli din zona Muscel pentru că aici vor putea să-şi aducă recolta pentru a fi colectată, sortată şi depozitată, produsele româneşti ajungând mai aproape de consumatori. Micii producători îşi pot planifica din timp producţia, având certitudinea că marfa le va fi valorificată iar asocierea acestora devine o oportunitate. Modalitatea de finanţare pentru un astfel de centru poate fi accesarea de fonduri europene, din exerciţiul financiar 2021-2027 sau prin finanţare guvernamentală cu adaptarea legislaţiei în domeniu, aici fiind nevoie de intervenţia unui parlamentar care susţine interesele zonei Muscel, prin depunerea unui proiect legislativ care să faciliteze susţinerea înfiinţării unor astfel de centre. Bogdan David şi-a propus înfiinţarea unui astfel de centru zonal, dezideratul acestuia fiind unul pe cât de ambiţios, pe atât de util! Pe termen mediu şi lung, existenţa unor astfel de centre conduce la scăderea importului de produse agricole şi creşterea consumului de produse autohtone stimulând creşterea producţiei româneşti.

Atragerea de fonduri europene - prioritatea PNL

Siegfried Mureşan, europarlamentar PNL şi vicepreşedinte al PPE: „Într-un singur an, Guvernul PNL a semnate contracte de finanţare din fonduri europene pentru următoarele mari proiecte: Construcţia Autostrăzii Sibiu - Piteşti - 875 de milioane de euro, fonduri europene; Cofinanţarea celor trei spitale regionale de la Iaşi, Cluj şi Craiova - 150 de milioane de euro, fonduri europene; Centura Bacăului, parte a Autostrăzii Moldovei - 150 de milioane de euro, fonduri europene; Program de granturi pentru IMM-urilor - 766 de milioane de euro, fonduri europene. Acolo unde PSD a spus să nu se pot atrage fonduri europene, Guvernul PNL le-a atras. Vom avea la dispoziţie în următorii patru ani alte 80 de miliarde de euro pe care Guvernul PNL să le atragă pentru construcţia de autostrăzi, pentru dezvoltarea infrastructurii spitaliceşti, pentru extinderea reţelei de gaze, pentru digitalizarea administraţiei, pentru reducerea emisiilor de carbon şi pentru toate marile priorităţi de dezvoltare ale României.”

Acest material a fost comandat de Partidul Naţional Liberal. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 11200025. 

The most visited gambling websites in The UK