Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Candidaţii PNL, în preferinţele localnicilor din Stoeneşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 313

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2521_2.jpg La începutul anului, în Argeş a fost desfăşurat un sondaj de opinie la comanda PNL. Rezultatul acestuia a reliefat situaţia partidelor în opţiunile argeşenilor. Chestionarea s-a făcut în toate localităţile Argeşului, iar în unele localităţi, rezultatele au dat fiori reci pe şira spinării celor care şi-au arătat intenţia de a candida la funcţiile de primari şi consilieri locali.

La Stoeneşti, la finele lunii februarie, când au fost centralizate datele, bătălia era destul de strânsă. PNL „sufla în ceafa” PSD în intenţiile de vot ale localnicilor, diferenţa între cele două formaţiuni fiind undeva sub trei procente.

Acum, cu câteva zile înainte de ziua votului, de duminică, 27 septembrie, ierarhia s-a schimbat, PNL Stoeneşti fiind prima în opţiunile locuitorilor de pe valea Dâmboviţei, candidaţii formaţiunii politice fiind preferaţi atât pentru funcţia de primar, în persoana lui Cătălin Iosifescu, cât şi pentru Legislativ. Transferul de simpatie, materializată în intenţia de vot, din partea PSD către PNL, a fost semnalat de către liberali în urma întâlnirilor de campanie cu oamenii din satele Stoeneştiului.

Votaţi Cătălin Iosifescu şi echipa PNL pentru Consiliul Local Stoeneşti!

 

The most visited gambling websites in The UK