Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cristian Gentea: „Noul stadion al Piteştiului va fi o bijuterie în palmaresul arenelor naţionale”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 129

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2519_gentea20.jpgO sală polivalentă, un stadion reconstruit de la zero, investițiile permanente in infrastructura sportului argeșean, aplicarea unei strategii coerente pentru atragerea tinerilor către acest domeniu, realizarea unor pepiniere de talie națională dar și atenția acordată tuturor ramurilor sportive sunt doar câteva dintre prioritățile candidatului PSD, Cristian Gentea pentru municipiul Pitești. Cristian Gentea susține că un alt proiect major va fi reprezentat de ridicarea noului Stadion Nicolae Dobrin, o arenă de referinţă la nivel naţional.

Noul stadion al Piteștiului va fi o bijuterie în palmaresul arenelor naționale.

Construit în acord cu toate noile tendințe, având toate tribunele acoperite și o capacitate de peste 14000 locuri, acesta reprezintă una dintre cele mai importante construcții care vor marca infrastructura sportivă a Argeșului și a României în următorii ani.

Suntem mândri că putem onora sportul argeșean și numele lui Nicolae Dobrin printr-o arenă capabilă să susțină competiții de rang internațional și jocuri de Cupe Europene!

Construcția care va debuta în toamna lui 2021 presupune, dincolo de tribunele acoperite și terenul de joc:

- Locuri pentru persoanele cu dezabilităţi

- Locuri pentru jurnalişti

- Zone dedicate sportivilor

- Patru vestiare pentru echipe

- Alte vestiare pentru antrenori și arbitri

- Două săli de recuperare

- Sală de antrenament multifuncţională

- Zonă de testare antidoping

- Recepţii

- Sală de conferinţă de presă

- Spaţii de cazare

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat - Organizaţia Judeţeană Argeş. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 21200019.

The most visited gambling websites in The UK