Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Liviu Ţâroiu, pe primul loc, iar la mică distanţă, Elena Lasconi, pe locul doi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 4908

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2519_taroiu_si_lasconi1.jpgSurpriza acestor alegeri întârzie să apară, însă aşteptarea nu va mai dura decât câteva zile. Pericolul reprezentat de Elena Lasconi, un candidat dinamic, plăcut oamenilor, capabil să răstoarne previziunile de până în 2019, când a „explodat” intenţia fostei jurnaliste ProTV de a candida, a forţat partidele tradiţionale să realizeze sondaje, care, însă, n-au fost date publicităţii. Informaţii din aceste sondaje făcute pentru partide, ajunse, pe surse, în presa de la judeţ şi, la fel de neoficial, şi la noi, indică o cronologie dătătoare de emoţii pentru actualul ocupant al funcţiei de primar. Şi anume:

- Liviu Ţâroiu (PSD) - locul I, cu 31%;

- Elena Lasconi (USR PLUS) - locul II, cu 30%;

- Nicolae Zaharia (PNL) - locul III, cu 22%.

Ultima săptămână de campanie electorală va fi decisivă pentru primii doi poziţionaţi în preferinţele câmpulungenilor, în mâna lor fiind viitorul municipiului.

Din informaţiile noastre, tinerii doresc schimbarea, prin urmare, votează cu Elena Lasconi, omul capabil să mişte lucrurile în  Câmpulung, iar cei de vârsta a treia şi o parte dintre cei de vârsta a doua (angajaţii Primăriei şi alţi bugetari, pensionarii de lux, etc.) votează cu Liviu Ţâroiu, pentru confortul lor personal. Mulţi optează pentru Ţâroiu, pentru că s-au obişnuit cu el la conducerea Primăriei, de 12 ani, şapte ca viceprimar şi cinci ca primar. „E.M.”          

The most visited gambling websites in The UK