Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Elena Lasconi: „Dacă ajung la Primărie, şi o să ajung la Primărie cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al oamenilor, vă spun foarte clar că o să mişcăm munţii din loc!”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1699

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2519_10.jpgÎntr-o nouă emisiune electorală difuzată de Muscel TV, Elena Lasconi promite să schimbe, cel puţin în ceea ce o priveşte, mentalitatea de politician care pune mai presus de orice interesul propriu, lăsându-i pe cetăţeni cu amăgirea permanentă că problemele lor vor fi rezolvate într-un final care tinde la infinit. Mai mult decât atât, fosta jurnalistă de la PRO TV a declarat că va fi ca un „tanc” în demersurile pe care le va face, din postura de primar, în vederea asigurării câmpulungenilor unui trai decent şi liniştit.

„Ideea e că până acum toţi politicienii care au venit la conducere şi în Câmpulung s-au focusat pe propriile funcţii şi pe propriul interes. Să vedeţi cât de mult o să se schimbe lucrurile când focusul merge înspre câmpulungeni şi să vedeţi cât de mult ne putem dezvolta şi cât de mult ne putem ajuta unul pe altul chiar dacă nu scrie în fişa postului că primarul trebuie să facă asta, asta şi asta, cel mai important lucru este să fi iubitor de oameni.”, a declarat Elena Lasconi. Un telespectator, Ioan, i-a ridicat mingea la fileu: „Aţi spus că noi, românii, am avut şi avem de la Dumnezeu înzestrat zâmbetul acesta care ni s-a furat, ne-a fost luat, şi din suflet vă spun că am ajuns ca nebunii, să dăm din mâini pe stradă, stăm stresaţi, stăm îngânduraţi, ce punem pe masă, că nu avem locuri de muncă... În oraşul acesta sunt câini, sunt pisici, sunt străzile aşa cum sunt, s-au făcut găşti din astea de aurolaci, au ajuns oamenii să aibă frică prin cartiere să mai meargă seara, nu mai avem siguranţa cetăţeanului. Ce rugăminte am la dumneavoastră, dacă ieşiţi primar, construiţi ceva în oraşul acesta. Dacă Dumnezeu vă ajută să ieşiţi primar al oraşului Câmpulung, în primul rând aş vrea să-mi acordaţi siguranţa de a merge pe stradă fără să ne dea cineva în cap. Aş vrea ca dumneavoastră sau cei care vin, cu ajutorul lui Dumnezeu, să construiască oraşul acesta, pentru că era un bulgăre de aur!”. Elena Lasconi consideră că şi-a atras o mare responsabilitate prin faptul că s-a legat sufleteşte de oamenii din Câmpulung şi susţine că „va mişca munţii din loc” pentru a veni în ajutorul lor.  „O astfel de durere pe care eu o aud şi pe stradă, şi aici la televizor. Îmi scriu oamenii şi pe Facebook, mă mână în luptă, nu mă las, trebuie să fac ceva pentru aceşti oameni. Vă zic un lucru, pentru mine este o foarte mare responsabilitate şi eu o să fiu tanc. Dacă ajung la primărie, şi o să ajung la primărie cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al oamenilor, vă spun foarte clar că o să mişcăm munţii din loc, o să vedeţi, se pot face astea, sunt nişte lucruri simple pe care mi le spunea domnul Ioan, siguranţa. Ce înseamnă siguranţă? Există fonduri europene şi au fost şi până acum o grămadă de fonduri europene ca să împânzeşti cu camere de luat vederi măcar locurile importante. E foarte clar că nu putem mâine să dezvoltăm turismul în Câmpulung, că trebuie să trecem prin nişte etape ca să ajungem la nivelul de statut de staţiune turistică de interes naţional.”, a mai precizat candidata USR PLUS la fotoliul de primar. Ama Ivan

 

The most visited gambling websites in The UK