Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Victor Ponta: Cred că PRO România e o alternativă şi pentru PSD, şi pentru PNL

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 325

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2519_39.jpgVictor Ponta, preşedintele PRO România, Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeş, Dumitru Grecu, candidatul partidului la şefia Consiliului Judeţean Argeş şi Liviu Stancu, candidat la funcţia de primar al Municipiului Piteşti din partea aceleaşi formaţiuni politice au susţinut  luni, la Piteşti, o conferinţă de presă. Alături de aceştia a fost şi candidatul partirului la funcţia de primar al municipiului Câmpulung, Marian Rădulescu.

„Cred că PRO România e o alternativă şi pentru PSD, şi pentru PNL, şi la nivel naţional, şi la nivel local”, a spus preşedintele PRO România. Victor Ponta a precizat că partidul pe care-l conduce nu va face alianţe cu social democraţii pentru parlamentare. „Nu facem alianţe cu PSD. S-ar putea ca alte partide mai mici, eventual o să discutăm… Cu PSD, sigur nu. Am discutat cu domnul Ciolacu chiar azi acest lucru… Am avut o discuţie, apropo de problema cu secţiile de vot, pentru că nu era corect să elimini PRO România din secţiile de vot (…). E prima dată în 30 de ani când BEC a decis ca un partid să aibă trei reprezentanţi în secţia de vot, iar alte partide nici unul. Nici pe vremea FSN nu se întâmpla acest lucru (…). Pe vremea FSN mai încăpeau şi ceilalţi prin secţia de vot. Este ilegal pur şi simplu. Îi urez succes domnului Marian Rădulescu, candidatul Pro România pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung şi îi rog pe toţi locuitorii să fie alături de echipa PRO! Mult succes!”, a mai spus Victor Ponta.

„PSD candidează la PSD şi PSD candidează şi cu PNL”

Preşedintele PRO România Argeş, Bogdan Ivan a subliniat de ce filiala pe care o conduce nu a negociat alianţe preelectorale. „În ceea ce priveşte candidaturile pentru Primăria Piteşti am spus-o şi o spun şi acum: PSD candidează la PSD şi PSD candidează şi cu PNL. În ceea ce priveşte discuţiile referitoare la alianţe, este exclus. Nu am avut nici un fel de discuţii referitoare la nici un fel de alianţe (…). Avem candidaţi în 90 de localităţi. Avem candidaţi în toate oraşele şi comunele mari. Ne batem la primării, pentru funcţia de primar, în 45 de comune. Mizez pe cel puţin jumătate”, a spus Bogdan Ivan, preşedintele PRO România Argeş.

Candidatul PRO România la funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Argeş, Dumitru Grecu, a explicat cum vor face eventualele negocieri post-alegeri. „Toate negocierile le vom face în funcţie de procentele pe care le vom obţine la aceste alegeri. Eu sunt convins că PRO România va fi o surpriză de senzaţie în judeţul Argeş, în condiţiile în care actualii candidaţi, mă refer în mod special al domnului Mînzînă, refuză permanent să participe la dezbateri. Am fost la o dezbatere cu dumnealui şi dacă cineva urmăreşte acest film poate să-şi dea seama cine sunt eu, cine e domnul Mînzînă, cine sunt ceilalţi candidaţi. Nu mă regăsesc alături de niciunul, dar calculele post-alegeri vor spune care sunt alianţele care se vor face, iar calculele se vor face doar pe proiecte concrete şi nu pe afinităţi (…). Sunt convins că PRO România va deveni cel mai important partid din ţară şi va lua locul PSD în tot ceea ce înseamnă un partid de orientare centru-stânga”, a spus Dumitru Grecu, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Candidatul PRO România la funcţia de primar al Piteştiului, avocatul Liviu Stancu, cel care a lansat contracandidaţilor săi provocarea de a prezenta soluţia avută în vedere pentru stoparea golirii aberante a bugetului municipiului în contextul problematic al unor venituri subţiri atrase la nivel local a anunţat că va oferi el însuşii răspunsul pe care nu s-a grăbit nimeni să-l dea. „Credeţi c-o s-o facă cineva?! Atunci când spui că bugetul Piteştiului e găurit ca un sac, e destul de greu să-ţi răspundă cineva afirmativ şi să-ţi dea şi soluţii la subiect. Chiar mâine o să aveţi din partea mea o replică la provocarea pe care am lansat-o. Mâine va fi o dezbatere televizată (…). Aştept să văd dacă la această dezbatere o să vină cineva să spună care este punctul de vedere cu privire la această problemă (…). Oraşul acesta, în viitorii patru ani nu va avea bani. Dacă din puţinul bugetului mai şi curg bani prin diferite găuri, evident că bugetul o să aibă şi mai puţin (…). Eu am ridicat această primă mare problemă la care există şi o soluţie pe care o să o discutăm zilele următoare”, a spus Liviu Stancu.

Acest material a fost comandat de Partidul Pro România - Organizaţia Judeţeană Argeş. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 21200010. 

 

The most visited gambling websites in The UK