Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cu bani privaţi şi dragoste pentru sport sunt susţinute echipa AS Contabilitate Stoeneşti şi Cupa Satelor la fotbal „Tinerii Stoeneşteni”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 472

Alianţa USR PLUS arată fapte, nu vorbe! Fapte puse în practică, nu din resurse publice, ci din bani personali, adică din partea privatului! În această ediţie, vom prezenta rolul iniţiativei private care se manifestă, nu din interes financiar, ci din dragoste şi respect pentru oameni şi pentru ceea ce-i destinde pe cetăţeni, cu accent pe valoarea locală şi promovarea locurilor natale.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_usr1.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_usr8.jpg„Echipa AS Contabilitate Stoeneşti va fi sponsorizată în continuare de mediul privat”

Ce îl intră pe comunicatorul USR PLUS Stoeneşti, Florin Oancea, este una dintre temele de campanie regăsită la contracandidaţi. „Aproape toate partidele care ne sunt concurente în aceste alegeri prezintă că vor sponsoriza echipa de fotbal şi vor face stadion modern! Domnilor, nu vă faceţi absolut nicio grijă, echipa AS Contabilitate Stoeneşti va fi sponsorizată în continuare de mediul privat, mai ales că, în primul an, s-a cheltuit cel mai mult, aproximativ 25.000-30.000 lei, incluzând înscrierea, echipamente, legitimaţiile, evenimentele aferente, viza anuală, etc., iar în următoarele sezoane, costurile de întreţinere vor scădea. Nu am nimic cu acest demers al lor, dar mi se pare foarte ciudat faptul că aceste propuneri vin în campania electorală, iar, în ultimii 10 ani, nu s-a interesat nimeni de această echipă. Dimpotrivă. Majoritatea celor care candidează astăzi pentru diferite partide, atât pentru primari, cât şi consilieri, au fost în Consiliu în această perioadă, plus că s-au opus ca echipa să joace pe terenul din Stoeneşti, acest lucru fiind expus la acel moment, chiar şi în presă. Nemaivorbind de sprijinit cu ceva! Şi numai o discuţie la alt nivel, a făcut ca să fie votat în Consiliul Local ca echipa să joace pe terenul din Stoeneşti-parc!

Cu toate că echipa e susţinută şi puteau să ne fie alături şi până acum, eu, totuşi, îi voi aştepta pe toţi, după alegeri, să se implice şi financiar la această echipă şi să realizăm un teren modern de joc! Deci, e clar, se poate face ceva efectiv şi chiar din mediul privat (bani personali). Să-i vedem pe ei din mediul public, cu banul dumneavoastră - banul public, dacă fac ceva! Sperăm să avem câţiva oameni în Consiliu pentru a mişca lucrurile, Consiliul Local poate propune proiecte şi cu majoritate se pot vota! Hai să facem ceva efectiv!”, este îndemnul lui Florin Oancea adresat viitorilor colegi din administraţia publică locală.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_usr2.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_usr6.jpgTinerii respectă oamenii care au promovat Stoeneştiul la nivel naţional şi internaţional

Florin Oancea are un răspuns pentru consătenii frământaţi de întrebarea: ce vor face tinerii de la USR PLUS pentru Stoeneşti, care nu ar avea experienţa necesară de organizare. „Dimpotrivă, tinerii au demonstrat fapte şi nu vorbe şi acest lucru s-a văzut, cu toate că circulă pe net clipul în care, anul trecut, s-a realizat un eveniment în care Ziua Satului a fost în aşa fel făcută ca să aibă mai multe conotaţii, una chiar personală! Tinerii au demonstrat implicare activă în viaţa socială a localităţii Stoeneşti şi asta cu implicare privată, iar acest lucru s-a văzut! Respectăm oamenii care au promovat, naţional şi internaţional, localitatea Stoeneşti prin faptele lor!”

Pandemia a împiedicat Cupa Satelor la fotbal „Tinerii Stoeneşteni”

Grupul de iniţiativă civică, reprezentat la nivel local de Alianţa USR PLUS, şi-ar fi dorit ca şi anul acesta să organizeze din nou Cupa Satelor la fotbal „Tinerii Stoeneşteni”, dar pandemia de coronavirus nu le-a mai permis acest fapt. „Sperăm să facem acest eveniment la anul sau chiar şi anul acesta, dacă ne va permite timpul şi nu vom mai avea această problemă legată de noul coronavirus! În 2019-2020 am fost foarte încântaţi de prezenţa tuturor oamenilor din sportul local, de la susţinători, suporteri, dar şi foştii, şi actualii jucători care ne-au fost mereu alături în demersurile noastre la nivel de Stoeneşti!”, a încheiat Florin Oancea. „E.M.”

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_usr5.jpg

 

The most visited gambling websites in The UK