Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cristian Gentea: Eu vreau să merg cu capul sus pe strada mare - voi introduce formatul de guvernare participativă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 226

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_gentea15.jpg

Sărbătorim astăzi ziua internaţională a democraţiei! Temei al acestui sistem şi al acestei valori stă, în opinia mea, dreptul de a alege şi a decide numai împreună: cetăţeni şi lideri! În proiectul pe care mi-l asum pentru Piteşti, voi introduce formatul de guvernare participativă prin accesul comunităţii la procesul decizional.

Vreau transparenţă! Eu vreau să merg cu capul sus pe strada mare, să pot răspunde la orice întrebare şi să ştie toată lumea - de la mic la mare - ce face Primăria, de ce face şi cât costă! Am prevăzut, în această direcţie, numeroase măsuri care vor deveni operabile imediat:

-Întâlniri personale cu oamenii în cartiere;

-Sondaje online şi offline pentru toate deciziile importante;

-Echipă specială pentru comunicarea pe Facebook;

-Transparenţă totală în cheltuirea banilor publici;

-Investiţii axate pe nevoi, prin consultarea permanentă a cetăţenilor;

-Implicarea societăţii civile, a asociaţiilor, a universităţilor şi a mediului de afaceri în stabilirea priorităţilor, în creionarea bugetului şi în abordarea conceptului urban.

Proiectele mele pentru Piteşti!

Cristian Gentea, OM de cuvânt, PRIMAR de cuvânt!

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat - Organizaţia Judeţeană Argeş. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 21200019.

The most visited gambling websites in The UK