Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

MARIUS NICOLAESCU: Susţin Preşedinte CJ Argeş - ION MÂNZÂNĂ

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2509_14.jpgIon Mânzână este susţinut necondiţionat de primarii PSD în lupta pentru Consiliul Judeţean Argeş şi de membrii de partid pe Facebook. Puţini sunt cei care au stofă de lider. Ion Mânzănă, preşedintele PSD Argeş şi candidat al partidului la Consiliul Judeţean Argeş, este unul dintre cei puţini, spun colegii săi de partid. 

Cei care îl susţin pe paginile lor de socilaizare şi-au dat acceptul ca poza de profil să deţină şi mesajul “Susţin Preşedinte CJ Argeş - ION MÂNZÂNĂ”. Primul care a făcut acest lucru a fost musceleanul Marius Nicolaescu, în prezent, omologul lui Ion Mânzână la instituţia publică. “Ion Mânzână este cea mai bună alternativă, are experienţa necesară, ştie să asculte, dar şi să acţioneze, are caracter şi o disponibilitate imensă la efort. Sunt sigur că domnul Ion Mânzână are capacitatea de a conduce judeţul, este bătăios, onest, priceput pentru a ocupa funcţia de preşedinte. Îl susţin, pentru că mi-a dovedit că este un om de încredere are carismă, are un psihic puternic şi este curajos.”, a declarat Marius Nicolaescu. “E.M.”

 

Evenimentul Muscelean