Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Nicolae Zaharia, candidatul PNL la funcţia de primar, se prezintă câmpulungenilor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 622

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2506_16.jpgDragi câmpulungeni,

Vin în faţa dumneavoastră cu această scrisoare, prin care doresc să mă prezint celor care nu mă cunosc şi să anunţ oficial intrarea mea în cursa pentru Primăria Municipiului Câmpulung. 

Mă numesc Nicolae Zaharia, locuiesc în cartierul Vişoi, am 43 de ani, sunt căsătorit şi am doi copii. Sunt profesor de Istorie şi, de 8 ani, sunt directorul Liceului Teoretic „Dan Barbilian”. În perioada petrecută la conducerea acestui liceu, am avut parte de greutăţi, momente de cotitură, dar şi satisfacţii. Am luptat pentru performanţă, am insistat pe reabilitarea acestuia şi am impus o conduită şi un nivel de pregătire, atât pentru elevi, cât şi pentru cadrele didactice, toate acestea poziţionând liceul în zona elitistă a învăţământului muscelean şi judeţean, acest lucru reprezentând o mare satisfacţie pentru mine.

Consider că implicarea mea în rezolvarea problemelor din municipiu şi în dezvoltarea acestuia este o datorie morală, acum fiind momentul în care să-mi disponibilizez experienţa managerială acumulată şi să-i întorc Câmpulungului cel puţin ceea ce mi-a oferit el, aici am performat şi am reuşit să ajung cel care sunt astăzi.

Municipiul Câmpulung suferă, trece printr-o perioadă dificilă, de aceea este nevoie urgent de un primar vizionar, serios, care să administreze banul public cu responsabilitate şi bun-simţ, care să trateze cetăţeanul cu empatie, care să înţeleagă că oraşul nu este la dispoziţia lui şi a Primăriei, ci Primăria este în serviciul cetăţeanului şi al oraşului! Este nevoie de un primar şi de o echipă care să nu aibă legătură cu “caracatiţa” care a distrus ARO şi alte societăţi din Câmpulung! Este nevoie de un primar echilibrat, care nu este interesat de „circul public” şi care nu este conflictual! Este nevoie de un „Om serios pentru Câmpulung!”.

Consider că întrunesc criteriile de mai înainte şi bazându-mă pe sprijinul dumneavoastră şi împreună cu dumneavoastră putem crea acel oraş în care vom dori să ne creştem copiii, ştiind că sunt în siguranţă şi fără teama că aceştia vor pleca, acel oraş în care părinţii şi bunicii noştri vor avea servicii medicale de calitate, acel oraş în care cetăţenii vor avea locuri de muncă decente!

 

The most visited gambling websites in The UK