Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Marius Nicolaescu: „Rolul unui Guvern este să respecte şi să implementeze legile”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 223

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2505_41.jpgMarius Nicolaescu a reacţionat pe pagina sa de socializare. Fost consilier judeţean, actual vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, cu experienţă de la o vârstă fragedă în politică, vrea să se respecte legile de creştere a alocaţiilor (programate de la 1 august) şi pensiilor (aşteptate de la 1 septembrie), aşa cum PSD  a promis când era la guvernare. Din păcate, liberalii încearcă să se dezică de aceste promisiuni făcute cetăţenilor, pe motiv că trecem prin vremuri de pandemie.

„Rolul unui Guvern este să respecte şi să implementeze legile. „Guvernul Lucovid” refuză să respecte legile de creştere a alocaţiilor (programate de la 1 august) şi pensiilor (de la 1 septembrie). Rolul unui Guvern este de a educa cetăţenii acestei ţări să respecte legile statului, or „Guvenul Lucovid”, în repetate rânduri, a îndemnat la nerespectarea legilor şi a deciziilor Curţii Constituţionale a României; proasta gestionare a pandemiei, vezi scandalul de corupţie de la Unifarm, amenzile neconstituţionale din perioada stării de urgenţă, lipsa acţiunii după terminarea stării de urgenţă şi instituirea stării de alertă şi multe altele. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK