Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Candidatul PNL Nicolae Zaharia pledează pentru o campanie civilizată: „Nu-mi plac lucrurile făcute pe sub masă, scandalurile şi nu voi reacţiona la un limbaj suburban”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1617

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2505_8.jpgValidarea candidaturii lui Nicolae Zaharia la funcţia de primar, din partea PNL Câmpulung, a coincis cu momentul stabilirii datei alegerilor locale. „Intrăm în linie dreaptă în ceea ce priveşte campania electorală şi sperăm să rămânem în această formulă, adică să avem alegeri locale pe 27 septembrie. Contextul în care ne vom desfăşura activitatea este unul destul de dificil. Vom avea o precampanie şi o companie electorală total diferite de ceea a fost până acum. Regula mea de bază este de a respecta toate condiţiile, astfel încât cetăţenii Câmpulungului să nu fie supuşi niciunui risc în momentul în care se desfăşoară activităţile legate de campania electorală.”, este conştient de dificultăţile pe care le vor întâmpina atât el, cât şi restul candidaţilor care caută să-şi apropie oamenii de la distanţă. Altfel spus, cerinţa menţinerii distanţei sociale trebuie respectată cu stricteţe la toate acţiunile de campanie, stradale, unde organizatorii sunt obligaţi să se asigure că publicul nu se adună grămadă. 

Profesorul Nicolae Zaharia a găsit o modalitate de comunicare cu cetăţenii, îndemnaţi să-i sesizeze problemele cu care se confruntă în cartiere pe platforma www.pentrucâmpulung.ro. „Eu consider că este o iniţiativă binevenită, evident că ea este completată de prezenţa mea şi a echipei mele în cartiere. Insist pe o pregătire serioasă a acestor întâlniri cu cetăţenii, regula de bază fiind aceea de a respecta distanţarea şi toate condiţiile impuse în acest context.”, a mai precizat acesta.

Candidatul PNL Câmpulung ne-a descris care va fi atitudinea sa pe durata perioadei premergătoare alegerilor şi ce aşteptări are de la contracandidaţi. „Atât în precampania electorală, cât şi în campania electorală, eu pledez pentru seriozitate, pentru un limbaj normal, acesta este un motiv pentru care eu am intrat în această competiţie. Putem să schimbăm lucrurile dacă dăm dovadă că suntem oameni civilizaţi, cu bun simţ, şi  atunci vom culege roadele acestei atitudini. Dacă atitudinea celui care este în prim-planul politicii se va schimba, va fi ceva bun pentru toată lumea. Vedem care este părerea oamenilor despre politică şi despre oamenii politici, din cauza comportamentului oamenilor politici.”, a afirmat profesorul Zaharia. 

Întrebat de cine se teme cel mai mult la aceste alegeri, liberalul a răspuns diplomat că: „Nu am o temere de nimeni. Fiecare ne vom prezenta proiectele, ideile, iar câmpulungenii vor decide în consecinţă. Eu pentru asta pledez şi ţin foarte mult la respectul reciproc, la un limbaj civilizat. Dacă vom avea o campanie frumoasă, cred că vom avea o surpriză în ceea ce priveşte prezenţa la urne a câmpulungenilor. Nu-mi plac lucrurile făcute pe sub masă, nu-mi plac scandalurile, nu voi reacţiona la un limbaj suburban.”, a conchis acesta. M.B.

 

The most visited gambling websites in The UK