Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Partidul Ecologist Român şi-a anunţat candidatul la Primăria Piteşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 640

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2500_4.jpgLa sfârşitul lunii ianuarie, Partidul pentru Argeş şi Muscel a fuzionat cu Partidul Ecologist Român. În urma fuziunii, fostul senator PDL, Mircea Andrei, a devenit secretar general al partidului la nivel naţional. 

PAM a fost singurul partid regional care, la alegerile locale din 2016, a trecut pragul de 5% şi a intrat în Consiliul Judeţean cu doi membri, iar în Argeş are aproape 70 de consilieri locali. Inclusiv la Câmpulung, PAM are un reprezentant în Consiliul Local, pe profesorul Constantin Staicu. De curând, PER şi-a desemnat în mod oficial candidatul la funcţia de primar al Piteştiului în persoana lui Cătălin Gherzan, jurist şi om de afaceri şi, cel mai probabil, vor fi anunţaţi şi alţii, pentru restul primăriilor de oraşe şi municipii din judeţ. În cadrul conferinţei de presă, secretarul general PER a anunţat că omul de afaceri Eduard Florea, managerul unei firme de transport, a preluat preşedinţia filialei argeşene, funcţie deţinută înainte de Mircea Andrei.

 

The most visited gambling websites in The UK