Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Marius Nicolaescu mai vrea un mandat de ales

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 337

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2500_10.jpgCel mai tânăr vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Marius Nicolaescu a declarat recent într-o emisiune tv că ţinteşte către un nou mandat de consilier judeţean. Musceleanul Marius Nicolaescu are experienţă în administraţia publică judeţeană de mai multe mandate.

Alături de echipa care va fi nominalizată pentru alegerile judeţene, Marius Nicolaescu a mai declarat în emisiune că deja se lucrează la noi proiecte pentru perioada 2020-2027, o prioritate primordială având-o de data aceasta drumurile judeţene pentru ca turismul să se ridice în Argeş mai ales după pandemie, când toţi agenţii economici şi nu numai au fost afectaţi.

În prezent, în Argeş se desfăşoară lucrări de alimentare cu apă, canalizare, asfalt iar pentru proiectele derulate în următorii patru ani vor fi cerute şi părerile cetăţenilor. „Trebuie să lucrăm la relaţia cu cetăţenii, acum suntem o echipă tânără care va ţine cont de aşa ceva. Ei trebuie să fie pe primul loc, iar noi vocea lor în funcţiile politice pe care le deţinem. Avem un judeţ minunat, nordul este şi el o bijuterie, trebuie să investim mai mult în drumurile judeţene pentru că de-a lungul timpului au fost reabilitate doar porţiuni din ele şi este păcat. Ca judeţ, trebuie să ne punem în valoare, turiştii din ţară şi străinătate să ne vizite pentru că avem destule obiective de arătat, dar fără infrastructură nu poţi face mare lucru, doar tindem să fim o ţară ca afară, nu?”, a transmis muscelenilor, Marius Nicolaescu.

 

The most visited gambling websites in The UK