Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Viceprimarul Bogdan Oancea, candidatul PSD pentru Bughea de Jos

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1207

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2500_8.jpgLuni, la sediul PSD Argeş a avut loc o conferinţă de presă la care au participat deputatul Radu Vasilică, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, Marius Nicolaescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, dar şi Bogdan Oancea, candidat la funcţia de primar al comunei Bughea de Jos.

În prezent, Bogdan Oancea este viceprimarul localităţii, secundul independentului Dorel Tănăsescu. Are 43 ani, este căsătorit şi are trei copii. Absolvent de ASE şi al Facultăţii de Silvicultură, viceprimarul de la Bughea de Jos are ambiţii mari. „Ceea ce îmi doresc eu este ca Bughea de Jos să fie o comună frumoasă, cu adevărat europeană. Este nevoie neapărat de canalizare, deoarece fosele septice nu mai sunt o soluţie pentru secolul în care trăim. Fiecare cetăţean are nevoie de asfalt la poartă, de şanţ care să poată prelua apele pluviale. Îmi doresc, de asemenea, să atragem cât mai multe fonduri europene pentru cât mai multe proiecte. Un singur lucru vreau să mai spun: oamenii să aibă încredere în mine şi în echipa mea de consilieri că, atâta timp cât voi fi eu la Primărie, cetăţenii vor fi pe primul loc”, a declarat Bogdan Oancea.

Marius Nicolaescu a devoalat o serie de minciuni ale guvernelor PNL şi a adus în atenţie unele efecte în administraţia locală generate de acţiunile sau, din contră, lipsa de acţiune a Executivului. „În primul decret privind instituirea stării de urgenţă, Guvernul PNL a exclus autorităţile locale şi judeţene de la organizarea de licitaţii pentru achiziţionarea de aparate şi materiale necesare în lupta împotriva noului coronavirus. Consecinţa? În loc ca un aparat PCR să fie achiziţionat de către Consiliul Judeţean cu 500.000 de lei, acesta a fost cumpărat cu 900.000 de lei! De asemenea, Guvernul nu a alocat banii pe care autorităţile locale şi judeţene i-au cheltuit cu sănătatea publică în această perioadă. Pe de altă parte, deşi am făcut demersuri încă din martie, când s-au închis şcolile, ca banii pentru programul „Laptele şi Cornul” să fie folosiţi pentru acţiuni de combatere a pandemiei sau cutiile cu lapte să fie distribuite către anumite categorii profesionale sau sociale. Nu am primit niciun răspuns, aşa că avem acum 158.000 de cutii cu lapte, iar unele dintre acestea încep să expire!”, a declarat Marius Nicolaescu. Vicepreşedintele CJ Argeş a avut un mesaj aparte şi pentru prefectul Argeşului. „Când aveam 3-5 cazuri pe zi, prefectul spunea că managementul în instituţiile publice din judeţ era defectuos. Acum, când suntem în top la cazuri de infectări, nu mai e management defectuos? Prefectul ar trebui să ştie că rolul lui nu este de a se certa cu bătrânele care nu poartă mască în pieţe, ci să coordoneze corect şi eficient acţiunile instituţiilor cu atribuţii în domeniu”, a mai spus Nicolaescu.

 

The most visited gambling websites in The UK