Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

PNL şi-a desemnat candidatul pentru Primăria Coşeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 780

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2498_47.jpgN-a fost nevoie ca Autoritatea Electorală Permanentă să anunţe că a elaborat proiectul de lege şi a stabilit data alegerilor locale pentru 27 septembrie, că partidele deja s-au apucat să stabilească candidaţii pentru primăriile din judeţ.

De exemplu, în comuna Coşeşti, singura din Argeş condusă de un primar din partea ALDE, care alături viceprimarul şi încă cinci consilieri locali, PNL şi-a desemnat candidatul pentru funcţia de edil. În cadrul unei şedinţe de Birou Permanent Local, Florin Petrescu a fost propus şi votat în unanimitate să fie candidatul PNL la funcţia de primar al comunei Coşeşti la alegerile locale care vor avea loc în această toamnă. În caz că acesta are reuşită, a fost desemnat şi Ion Olteanu, care în prezent este consilier local din partea PNL, să fie viceprimar.

„Duminică, 21 iunie 2020, a avut loc şedinţa BPL al PNL Coşeşti la care a luat parte şi Liviu Iana, reprezentantul BPJ Argeş, acesta fiind totodată şi reprezentantul zonal. A luat cuvântul preşedintele PNL Coşeşti, Ion Olteanu şi a propus ca Florin Petrescu să fie candidatul PNL la funcţia de primar al comunei Coşeşti la alegerile locale ce vor avea loc în această toamnă. A fost votat în unanimitate de către BPL al PNL Coşeşti. Florin Petrescu mulţumeşte pentru încrederea ce i-a fost acordată şi totodată propune ca funcţia de viceprimar al comunei Coşeşti să fie ocupată de către Ion Olteanu, iar împreună să facă o schimbare în bine în comuna Coşeşti după foarte multele eşecuri din anii trecuţi!”, a scris pe Facebook PNL Coşeşti.

La Coşeşti, Consiliul Local este alcătuit din 15 consilieri, cinci de la ALDE (Daniel Constantin Voica, viceprimar, Gheorghe Dima, Simona Maria Ogoreanu, Ion Smaranda, Ion Deaconu, Gheorghe Olteanu), cinci de la PSD (Elisabeta Tudose, Constantin Bujor, Olimpia Floarea, Augustin Tudoreci, Ion Nedelcu), doi de la PNL (Ion Olteanu şi Ruxandra Duţă), doi de la PAM (Dan Nicolae Manolescu şi Alin Niţu). “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK