Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bogdan David, directorul ABAAV, cu ministrul Mediului, la preluarea insulei Belina

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 637

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2487_34.jpgÎn calitate de director al Administraţiei Bazinale de Apă Argeş - Vedea, care valorifică potenţialul natural al apelor şi din Teleorman, câmpulungeanul Bogdan David l-a însoţit pe ministrul Mediului, Costel Alexe, la preluarea în administrare de către Apele Române a insulei Belina şi a canalului Pavel, de la Dunăre, de la Consiliul Judeţean Teleorman. 

Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea este instituţia care aplică strategia naţională în domeniul gospodăririi cantitative şi calitative a resurselor de apă la nivelul bazinului hidrografic Argeş-Vedea. ABAAV îşi desfăşoară activitatea pe teritoriile a şase judeţe: Argeş, Dâmboviţa, Olt, Giurgiu, Teleorman, Ilfov şi municipiul Bucureşti, prin tot atâtea Sisteme de Gospodărire a Apelor, acoperind bazinele hidrografice ale râurilor Argeş, Vedea, Călmăţui şi fluviu Dunărea. „Tot ce este ilegal acolo şi nu corespunde reglementării şi legislaţiei de mediu în vigoare va fi dărâmat. Nu ne permitem ca în arii protejate sau pe bunurile ANAR să avem astfel de construcţii care să aibă nici un fel de organizare care să corespundă Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor. Aceste obiective trebuie să servească interesului public, să aducă profit şi plus-valoare statului român, nu unui grup de interese local format din firme şi politicieni.”, a declarat Costel Alexe. La vizita ministrului Mediului pe insula Belina, luni, 25 mai, alături de preşedintele PNL Câmpulung, Bogdan David, a fost şi preşedintele PNL Piteşti, Marius Postelnicescu, care este director general adjunct al Administraţiei Naţionale Apele Române. Acesta din urmă a fost şi director general ANAR între anii 2008-2009. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK