Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Vicele Marius Nicolaescu: „Cred că trebuie să cadă Guvernul, iar preşedintele să fie suspendat”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 407

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2487_48.jpgÎn aceste zile asistăm la atacuri inadmisibile ale preşedintelui la PSD, afirmând ca iresponsabilă poziţia partidului de demitere a „Guvernului” Orban care „guvernează” numai prin ordonanţe neconstituţionale şi care pun în pericol viaţa cetăţenilor acestei ţări (vezi muncitorii trimişi în străinătate şi vidul legislativ din perioada 15-18 mai).

„Cred că întocmai atributul opoziţiei este să taxeze greşelile puterii. Nu cred că preşedintele trebuie să ameninţe din nou cu starea de urgenţă un popor numai pentru faptul că nu este de acord cu măsurile luate de „guvernul” său. Toată lumea vede că măsurile de relaxare socială şi cele de relansare economică sunt foarte proaste, puţine sau lipsesc, iar PNL scade vertiginos în sondaje. Cred că rolul preşedintelui este să unească acest popor (nu să-l împartă în psd-işti şi restul lumii), iar Guvernul să contribuie la dezvoltarea societăţii (nu să schimbe cu orice preţ manageri prin ordonanţe şi ordine de ministru ilegale). Nu numai din cauza acestor motive cred trebuie să cadă „guvernul”, iar preşedintele suspendat”, a scris Marius Nicolaescu pe pagina sa de socializare.

S-a declanşat jihadul între PNL şi PSD pe site-urile de socializare. Dacă PSD Argeş face un comunicat de presă, PNL Argeş critică aspru fiecare frază din el. Aşa s-a întâmplat de curând cu purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan, care l-a atacat dur pe Ion Mânzână, preşedintele PSD Argeş. „Preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă foloseşte din nou un limbaj suburban, probabil reminiscenţe din trecutul peremist şi atacă guvernarea liberală şi organizaţia PNL Argeş. Nu se găseşte nimic constructiv în retorica pesedistă, doar banalităţi, minciuni şi fake news-uri. Preocuparea noastră este guvernarea ţării şi administrarea corectă a situaţiei creată de pandemia de coronavirus. Se pare că liderul PSD este deranjat de faptul că PNL gestionează corect criza economică şi criza apărută în sistemul sanitar şi că foarte mulţi pesedişti afirmă neoficial că PNL a luat măsuri corecte. Chiar şi pesediştii recunosc faptul că un premier precum Viorca Dăncilă ar fi aruncat ţara în haos şi ar fi distrus economia naţională.”, spune Gelu Tofan.

Dacă Ion Mînzînă elegant nu răspunde la provocări, Marius Nicolaescu a scos în faţă politrucul PNL din Consiliul Judeţean Argeş, prin mai multe informaţii revizuite lui Gelu Tofan! „1.Întrebaţi românii care stau la coadă în vămi dacă se simt ,,umiliţi sau protejaţi?” 2.Consiliul Judeţean Argeş a achiziţionat sistemul real-tine PCR. Politrucul PNL doar a semnat un contract. Nu cred că a avut timp să-şi dea seama cum se fac corect achiziţiile publice. La DSP aveţi o conducere ,,militară” politrucă PNL. Aţi uitat, oare? Aţi uitat că s-au făcut 2.300 de teste şi politrucii dumneavoastră au raportat 3.800 de persoane testate? Şi, da! Se fac teste gratuite la SJU Argeş, dar nu datorită conducerii PNL. 3.PNL nu gestionează această criză ci se împrumută („Guvernul Orban” s-a împrumutat în 6 luni cât s-a împrumutat guvernele PSD în 3 ani) la dobânzi exorbitante. Căutaţi statisticile EUROSTAT. 4.Dacă consilierii judeţeni ai PNL ar cunoaşte ce au votat şi-ar aminti că 2/3 din ,,Programul laptele şi cornul” sunt bani de la UE. Aveţi posibilitatea să-i spuneţi premierului: CJ Argeş a înaintat o adresă „,Guvernului” în acest sens, să facă demersurile necesare către UE să putem folosi această sumă pentru achiziţionarea tabletelor. 5.Am văzut cum aţi sprijinit mediul privat. Vedem cu toţii cum firmele sunt respinse pe capete la IMM Invest şi cum „ajutaţi” persoanele fizice să plătească dobândă la dobândă spre fericirea băncilor. Acesta este adevărul gol-goluţ, restul e can-can. Sper să aveţi dreptate şi românii să nu uite! P.S. Miştocăreală este ceea ce face „Guvernul Orban” cu poporul român!”, a spus Marius Nicolaescu.

 

The most visited gambling websites in The UK