Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Marius Nicolaescu: „Guvernul Orban „guvernează” numai prin ordonanţe neconstituţionale şi pune în pericol viaţa cetăţenilor acestei ţări”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 330

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2485_3.jpgMarius Nicolaescu, fost consilier judeţean şi actual vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş este pesedist de 20 de ani şi se mândreşte cu acest lucru. Din păcate, a declarat pe pagina sa de socializare, că este român şi îi este ruşine cu preşedintele şi Guvernul care ne conduce.

„Sunt PSD-ist de 20 de ani şi mă mândresc cu lucrul acesta. M-am bucurat pentru câştigarea bătăliilor electorale alături de PSD, dar am fost şi trist atunci când am pierdut. Am avut un preşedinte (Traian Băsescu) foarte controversat şi un partid (PDL) care a luat măsuri antisociale dar care au păstrat totuşi discuţiile politice la un prag decent. În aceste zile asistăm la atacuri inadmisibile ale preşedintelui la PSD afirmând ca iresponsabilă poziţia partidului de demitere a „Guvernului” Orban, care „guvernează” numai prin ordonanţe neconstituţionale şi care pun în pericol viaţa cetăţenilor acestei ţări (vezi muncitorii trimişi în străinătate şi vidul legislativ din perioada 15-18 mai). Cred că întocmai atributul opoziţiei este să taxeze greşelile puterii. Nu cred că preşedintele trebuie să ameninţe din nou cu starea de urgenţă un popor numai pentru faptul că nu este de acord cu măsurile luate de „Guvernul” său. Toată lumea vede că măsurile de relaxare socială şi cele de relansare economică sunt foarte proaste, puţine sau lipsesc iar PNL scade vertiginos în sondaje. Cred că rolul preşedintelui este să unească acest popor (nu să-l împartă în psd-işti şi restul lumii), iar Guvernul să contribuie la dezvoltarea societăţii (nu să schimbe cu orice preţ manageri prin ordonanţe şi ordine de ministru ilegale). Nu numai din cauza acestor motive cred trebuie să cadă „Guvernul” iar preşedintele suspendat”, a scris Marius Nicolaescu pe pagina sa de socializare. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK