Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fosta soţie îi face primarului de la Berevoeşti opoziţie dintr-o echipă adversă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2243

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2469_1.jpgAşa cum scrie presa judeţeană, fosta soţie a actualului primar de la Berevoeşti a intrat în politică, dar nu în partidul din care face parte edilul. Graţiela Sava îi face opoziţie fostului soţ, fiind pe lista de consilieri locali a PNL. Aşa cum scrie săptămânalul „Ancheta”, Graţiela Sava se doreşte a fi viceprimar din partea PNL, în timp ce pentru funcţia de primar candidează Gheorghe Busuioc.

Dovadă că este implicată în acţiunile PNL o face şi o postate de pe Facebook a Organizaţiei Femeilor Liberale Argeş, care, pe 19 februarie 2020, au transmis: „Organizaţia Femeilor Liberale Argeş continuă proiectul „Fraţi Români”, prin distribuirea donaţiilor primite de la PNL şi OFL Diaspora Marea Britanie, de la cea mai sufletistă argeşeancă din Londra, Annie Kendall-Schittek. Pe 19 februarie, OFL Berevoieşti, prin şefa grupului de campanie, Graţiela Sava, a oferit obiecte de îmbrăcăminte celor din comună, aducând zâmbete în suflete celor mai nevoiaşi. „Mulţumim, Graţiela, pentru implicare! Mulţumim din nou, Annie, pentru gândul frumos şi pentru efort, cei de acasă îţi mulţumesc!”, a scris OFL Argeş. În afară de această acţiune, ex doamna primar pare să fi făcut pasul spre PNL mai mult din răzbunare, să-i facă opoziţie lui Bogdan Proca, ales din partea PSD. Cei doi au divorţat în vara lui 2017, după opt ani de căsnicie, din care a rezultat o fetiţă. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK