Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Preşedintele PNL Argeş s-a autoizolat, la Curtea de Argeş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1623

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2469_47.jpgConducerea PNL a intrat în autoizolare la domiciliu după ce a intrat în contact cu senatorul Vergil Chiţac, care a fost confirmat cu coronavirus. Inclusiv preşedintele PNL Argeş şi secretar de stat, preşedinte AVAS, Adrian Miuţescu, care a fost la o întâlnire cu senatorul infectat, a anunţat că s-a autoizolat.

Adrian Miuţescu: „Voi intra în autoizolare la Curtea de Argeş”

Iată ce a precizat Adrian Miuţescu într-un comunicat de presă transmis redacţiei: „Legat de informaţiile apărute în spaţiul public, unele rău intenţionate, doresc să fac următoarele precizări. Astăzi (nr. 13 martie 2020) am avut o întâlnire cu domnul prefect atât pe tema epidemiei şi pe combaterea ei în judeţul Argeş cât şi pe tema altor subiecte de interes judeţean. În timpul discuţiei din biroul domnului prefect am aflat de la televizor decizia premierului de a solicita izolarea membrilor Guvernului şi a membrilor Biroul Permanent Naţional. Săptămâna aceasta am participat la multe întruniri, inclusiv la şedinţa de birou, luni, la care a participat şi domnul senator Vergil Chiţac. Eu am stat la o distanţă considerabilă de domnia sa, nu am interacţionat direct. Apoi am avut întâlniri de lucru cu miniştrii, am fost la birou, am urmat activitatea cotidiană. Astfel, pentru a elimina orice suspiciune, am decis să solicit o echipă de la Direcţia de Sănătate Publică pentru a efectua testul pentru depistarea COVID-19 atât mie cât şi domnului prefect. De asemenea, am discutat telefonic, în urma cu câteva minute, cu domnul prim-ministru Ludovic Orban şi recomandarea domniei sale este autoizolarea la domiciliu pentru toţi membrii Guvernului şi pentru membrii BPN. Acelaşi lucru îl voi face şi eu, voi intra în autoizolare la Curtea de Argeş.”

De cealaltă parte, Instituţia Prefectului Judeţului Argeş a transmis, după şedinţa prefectului Emanuel Soare, la care a luat parte şi Adrian Miuţescu: „Astăzi, 13 martie 2020, prefectul Judeţului Argeş, Emanuel Soare a primit vizita lui Adrian Miuţescu, preşedinte AAAS, membru al Biroului Permanent Naţional al PNL. Temele abordate au avut în vedere situaţia măsurilor luate la nivel naţional privind Covid-19. În timpul discuţiei, cei doi au aflat din comunicatul televizat al premierului Ludovic Orban că membrii Biroului Naţional al PNL vor intra în autoizolare la domiciliu. Imediat după comunicatul primului ministru a fost solicitată prezenţa reprezentanţilor DSP în clădirea Prefecturii în vederea prelevării de probe domnului Miuţescu, conform procedurilor. Menţionăm faptul că numai persoanele care au avut contact direct cu cei depistaţi pozitiv efectuează testele de coronavirus, caz în care se impune măsura izolării la domiciliu. În aceste condiţii, nu există niciun risc de contaminare cu virusul Covid-19 la nivelul Prefecturii Argeş, neimpunându-se condiţiile pentru prelevarea de probe sau de izolare la domiciliu a altor persoane. Prefectul Judeţului Argeş îndeamnă cetăţenii să fie calmi, să nu intre în panică şi să respecte regulile stabilite de către autorităţile statului pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.” “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK