Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Nicolae Zaharia, anunţat oficial candidatul PNL pentru Primăria Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1762

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2468_1.jpgÎn urma unui sondaj realizat de o firmă specializată, luna trecută, PNL Câmpulung şi-a desemnat candidatul la funcţia de primar al municipiului. Clasamentul celor trei, Florin Liţoi, Bogdan David şi Nicolae Zaharia, a fost făcut după măsurarea, printre altele, a notorietăţii şi intenţiei de vot. Astfel, cel desemnat şi validat în şedinţa de Birou Local Câmpulung, pe 9 martie, este profesorul Nicolae Zaharia, care va fi reprezentantul PNL pentru funcţia de primar, la alegerile locale din 28 iunie.

Informaţia a fost furnizată de preşedintele PNL Câmpulung, Bogdan David, care alături de ceilalţi „contracandidaţi”, Florin Liţoi şi Nicolae Zaharia, a susţinut o conferinţă de presă, miercuri, 11 martie. Conform celor comunicate, sondajul intern al PNL, care a fost făcut acum două săptămâni, este unul complex, cu 60 de întrebări încrucişate, care a dat răspunsul pentru toate variantele luate în calcul, dar şi numele candidatului PNL care poate câştiga Primăria Câmpulung. Intenţie de vot, notorietate, potenţial de creştere, toate acestea au fost puse cap la cap şi au dat candidatul cel mai bun, Nicolae Zaharia.

Conform sondajului, PNL preferatul câmpulungenilor

Chestionarele completate de câmpulungeni au indicat şi faptul că PNL este pe prima poziţie în preferinţele electoratului. „În urma sondajului intern, care a avut loc acum două săptămâni la Câmpulung, vă pot spune că ne-a dat răspuns la tot ceea ce ne-am dorit noi referitor la activităţile din Câmpulung. Din punct de vedere al notorietăţii şi al intenţiei de vot, cei trei candidaţi ai noştri sunt undeva cu peste 20% faţă de partid. În momentul de faţă, PNL este pe primul loc la vot şi nu la intenţie de vot, deci suntem undeva la nivelul de 33% la Câmpulung, urmaţi de PSD, cum erau şi aşteptările noastre şi nu aveam niciun dubiu că PSD-ul nu este pe locul doi la Câmpulung, undeva la 24%, USR-ul este pe trei, cu 17%, iar restul partidelor netrecând pragul electoral. Toate datele acestea sunt luate şi cu cei 20%, procent de oameni care nu au vrut să răspundă sau sunt nehotărâţi. Din punct de vedere al candidatului, cel care a stat cel mai bine şi este candidatul nostru, începând de luni seara (n.r. 9 martie 2020), când a fost validat în şedinţa de la Biroul Local PNL Câmpulung, este profesorul Nicolae Zaharia cu care noi avem convingerea că vom câştiga în 28 iunie Primăria Câmpulung. Nu ne rămâne decât potenţialul domnului Zaharia, care este unul foarte mare de creştere, după măsurătoarea sondajului. În această lună, în afara faptului că am avut o competiţie internă, am avut prilejul să ne vedem mai des, să ne dăm seama că avem mult mai multe lucruri în comun şi să ne gândim la viitor, la punctul la care vom demara campania oficială a noastră, a PNL-ului pentru câştigarea Primăriei Câmpulung.”, a fost mesajul preşedintelui PNL Câmpulung, Bogdan David.

„Seriozitate, Sinceritate şi Realitate”, deviza campaniei lui Nicolae Zaharia

Membru PNL din 1997, Nicolae Zaharia a fost prezentat anul acesta, pe 24 ianuarie, ca unul dintre candidaţii intraţi în lupta internă a PNL Câmpulung pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Câmpulung. Director al Liceului Teoretic „Dan Barbilian”, Nicolae Zaharia este sigur că va ajunge primarul Câmpulungului, iar partidul pe care-l reprezintă va domina şi Consiliul Local. „Vreau să mulţumesc colegilor mei, Partidului Naţional Liberal pentru că mi-a făcut această ofertă de intra în această procedură internă, dar şi câmpulungenilor care au participat la acest sondaj, şi au optat pentru mine, astfel încât să fiu nominalizat drept candidat al PNL Câmpulung. Referitor la sondaj, vă pot spune, strict despre mine, că cifrele de acolo, intenţia de vot, ne spun indică lucruri foarte importante, şi anume siguranţa că PNL-ul va da anul acesta primarul Municipiului Câmpulung şi va domina Consiliul Local.”, a transmis pretendentul PNL la fotoliul de primar la Câmpulungului.

Programul PNL şi al candidatului la Primărie vor fi prezentat în campania electorală, dar Nicolae Zaharia deja are o deviză sub care se va derula campania lui: „Seriozitate, Sinceritate şi Realitate”. Adică va veni cu proiecte care pot fi puse în practică şi nu va folosi minciuna şi atacurile la persoană în perioada de dinaintea alegerilor locale. „În această perioadă, de precampanie, eu o să-mi pun amprenta în ceea ce priveşte programul PNL Câmpulung pentru Municipiul Câmpulung. În acelaşi timp, o să-mi pun amprenta în ceea ce priveşte politica PNL la nivelul Câmpulungului, în ceea ce priveşte comunicarea, strategia, iar de pe acum pot să vă spun că campania mea şi a PNL-ului va fi una constructivă. Eu nu sunt o persoană care să cresc şi care să construiesc ceva în jurul meu pe atacuri la persoană. Strategia mea este una foarte clară, de a elabora un program pe carierele Câmpulungului, pe problemele Câmpulungului, pe problemele reale, iar dacă mă întrebaţi de deviza campaniei mele va fi una foarte simplă: „Seriozitate, Sinceritate şi Realitate”, n-o să vin cu proiecte care nu cred că pot fi puse în practică, o să vin cu nişte lucruri foarte clare pe care cred că le pot face, nu vreau să folosesc minciuna în campania electorală.”, a transmis Nicolae Zaharia.

Florin Liţoi: „O să lupt alături de colegii din PNL pentru câştigarea Primăriei Câmpulung”

Ceilalţi membri PNL, măsuraţi în sondajul amintit, Bogdan David şi Nicolae Zaharia s-au arătat mulţumiţi de preferinţele câmpulungenilor. Bogdan David a transmis că este angrenat profesional, după ce a fost numit la conducerea Administraţie Bazinale de Apă Argeş-Vedea, iar Florin Liţoi, că rămâne alături de echipa PNL Câmpulung în lupta pentru câştigarea Primăriei Câmpulung. „Vreau să le mulţumesc celor doi colegi ai mei şi să le transmit că această etapă ne-a unit şi mai mult, ne-am dat seama că avem viziuni comune, avem aceleaşi viziuni pentru schimbarea acestui oraş. Pentru mine personal, a fost o etapă frumoasă a vieţii mele, am descoperit oameni frumoşi, oameni noi, an redescoperit prieteni vechi, ocazie cu care aş dori să-i îndemn să rămână alături de noi pentru că noi suntem o echipă, suntem o familie şi mergem în continuare pentru a câştiga Primăria Câmpulung. Am colectat în această perioadă foarte multe date de la câmpulungeni, nemulţumirile lor, atât eu, cât şi colegii mei şi sunt convins că alegerea colegului nostru, directorul Nicolae Zaharia a fost cea mai bună opţiune a câmpulungenilor, dânsul având o notorietate mult mai mare decât mine şi cred cu convingere că merită să ocupe postul de primar al Municipiului Câmpulung. Vreau să-i asigur pe colegi că sunt alături de ei şi voi lupta cot la cot pentru obiectivul nostru principal care a fost de la început câştigarea Primăriei Câmpulung. Fac apel la toţi cei care m-au simpatizat, care m-au susţinut să rămână alături de noi şi să facă front comun cu noi pentru schimbarea Câmpulungului şi să arătăm tuturor că la Câmpulung lucrurile pot fi făcute şi altfel, şi vreau să închei spunând că suntem convinşi că numai împreună putem reuşi.”, le-a transmis câmpulungenilor Florin Liţoi. Isabela FILIP

 

The most visited gambling websites in The UK