Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Săptămâna viitoare va fi anunţat candidatul PNL la Primăria Câmpulung

La începutul anului, organizaţia Câmpulung a PNL a demarat o cursă internă, în urma căreia să fie desemnat cel care va intra în confruntarea pentru fotoliul de primar al municipiului. 

Primul anunţat a fost profesorul Nicolae Zaharia, directorul Liceului Teoretic „Dan Barbilian”, iar după el au fost aduşi în faţa alegătorilor şi ceilalţi doi, consilierul local Bogdan David, preşedintele PNL Câmpulung, şi al treilea, Florin Liţoi, om de afaceri şi profesor în învăţământul superior. 

Pe lângă procentul pe care îl au în preferinţele electoratului, departajarea a fost anunţată că se va face şi după evaluarea ideilor şi proiectelor prezentate de cei trei pentru dezvoltarea Câmpulungului.

Aşa cum a fost preconizat, la începutul acestei luni, va fi anunţat numele candidatului PNL pentru Primăria Câmpulung, sondajul intern fiind la stadiul de interpretare de către firma de specialitate care l-a realizat. „Sondajul a fost făcut şi este la interpretare, la Bucureşti. Săptămâna aceasta, va veni dosarul cu rezultatele, deci, cel târziu luni, vom şti candidatul. Numele acestuia îl vom anunţa săptămâna viitoare, când vom face o conferinţă de presă şi-l vom prezenta.”, ne-a declarat preşedintele PNL Câmpulung, Bogdan David. Isabela FILIP

Evenimentul Muscelean