Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Secretarul general al PNL Câmpulung, directorul Cancelariei Prefecturii Argeş

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2465_18.jpgÎncepând de ieri, 2 martie, un alt liberal câmpulungean a fost numit într-o funcţie importantă, la Piteşti.

Este vorba de consilierul local Lucian Ionescu, care a devenit directorul Cancelariei Instituţiei Prefectului Judeţului Argeş. În vârstă de 38 de ani, liberalul câmpulunean a ajuns în această funcţie din postura de manager tehnic la Digital Cable Systems. Numirea a fost făcută prin ordin al prefectului, Emanuel Soare, şi a intrat în vigoare luni, 2 martie. Postul de director al Cancelariei Instituţiei Prefectului era vacant.

În timpul altei guvernări liberale, Lucian Ionescu a condus Clubul Sportiv Muscel. 10 luni a fost mandatul de director în fruntea clubului muscelean, din iunie 2013 şi până în martie 2014, Lucian Ionescu alegând să-şi dea demisia cu două luni înaintea expirării detaşării, alegând un alt post, în privat, care a reprezentat o oportunitate pentru cariera lui, aşa cum a declarat la acel moment chiar el.

În prezent, Lucian Ionescu este secretar general al PNL Câmpulung. 

Pentru că funcţia de director al Cancelariei Instituţiei Prefectului nu este compatibilă cu cea de consilier local, Lucian Ionescu şi-a dat demisia din Legislativul câmpulungean. Locul său va fi luat de următorul aflat pe lista de candidaţi a PNL, depusă înainte de alegerile locale din 2016, Radu Sălcescu. Acesta a mai fost membru în Consiliu, din primăvara lui 2014 şi până la finele mandatului, 2016, când a funcţionat Uniunea Social Liberală (USL). A ajuns la masa Legislativului după ce l-a înlocuit pe Adrian Verde, de la PSD, care a plecat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. “E.M.”

 

Evenimentul Muscelean