Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Marius Nicolaescu, responsabil în PSD pentru zona de Nord a judeţului Argeş

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2464_4.jpgActualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, musceleanul Marius Nicolaescu, a primit, în cadrul partidului, din partea noii echipe de conducere, şi responsabilitatea pentru zona de Nord a judeţului. Marius Nicolaescu participă la toate alegerile generale, care au loc în organizaţii şi doreşte ca tinerii să se alăture echipei PSD.

La Cetăţeni, Mugurel Minciună a fost ales preşedintele partidului la nivelul organizaţiei locale a PSD. Fostul viceprimar, Mugurel Minciună, doreşte să candideze la funcţia de primar din partea PSD, iar, mai mult decât atât, are şi toată susţinerea PSD Argeş. Acesta a făcut o figură frumoasă în sondajul organizat de partid în Cetăţeni, ieşind pe primul loc în preferinţele electoratului.

La ora actuală, s-au desfăşurat 36 de Adunări Generale şi au fost declaraţi 34 de candidaţi pentru primăriile respective, plus că au fost stabilite listele, în ordinea alfabetică pentru Consiliile Locale. Din punct de vedere organizatoric, actuala echipă de conducere a organizaţiei PSD Argeş s-a deplasat în cele 102 localităţi unde sunt organizaţii, a intrat într-un prim contact cu membrii de partid, existând un calendar de desfăşurare a Adunărilor Generale, după un program riguros respectat. PSD Argeş îşi doreşte să câştige alegerile în cel puţin 75 de localităţi din 102, câte are tot judeţul. “E.M.”

 

Evenimentul Muscelean