Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Deputatul Gerea a demisionat din ALDE

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2462_29.jpgDeputatul Andrei Gerea a demisionat din ALDE, fiind nemulţumit că a fost schimbat de la şefia Organizaţiei Bucureşti.

„Recunosc că speram la o cu totul altă reacţie faţă de repetatele mele apeluri de reformare şi revitalizare a ALDE! Speram ca domnul Tăriceanu să facă un minim gest prin care să deschidă o perspectivă de încredere şi speranţă! A ales să continue acelaşi joc duplicitar şi păgubos! Este a doua oară, domnule Tăriceanu, când mă schimbaţi de la conducerea  ALDE Bucureşti. Este şi ultima dată, pentru că plec din ALDE! Prima oară, am fost schimbat tot pe motive de orgoliu şi ţâfnă, atunci când a candidat domnul Daniel Barbu la Primăria Generală. A fost un „sacrificiu care a meritat”, pentru că a reuşit să obţină un impresionant 3%! Atunci eu am candidat la Primăria Piteşti şi am obţinut peste 14%, depăşind inclusiv PNL. Am obţinut alături de echipa pe care am format-o aici patru mandate de consilieri locali, iar datorită scorului la nivel judeţean, prin negocieri, am obţinut pentru ALDE postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. Am muncit pentru partid, împreună cu alţi colegi, oriunde a fost nevoie, şi la ALDE Constanţa şi la ALDE Bucureşti. Nu regret efortul depus. Regret faptul că munca a fost în zadar pentru că, brusc, deciziile pe care le-aţi luat au distrus proiectele ALDE şi încrederea în acest partid. Vă urez succes! Deşi probabil în curând o să ajungeţi să numiţi aceiaşi 10 oameni, preşedinţi de organizaţii în toate judeţele ţării. Nu va fi greu, pentru că, din păcate, nu prea vor mai avea pe cine conduce! Începând de astăzi, voi construi în afara ALDE proiectul „Prin noi înşine”, proiect pe care vi l-am propus şi l-aţi refuzat.”, a transmis deputatul Andrei Gerea redacţiei într-un comunicat de presă. “E.M.”

Evenimentul Muscelean