Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fostul vice al CJ Argeş, Dorin Mărăşoiu, exclus din PSD

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2096

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2461_2.jpgConducerea PSD Argeş a luat, vineri, 14 februarie 2020, decizia de excludere din partid a lui Dorin Mărășoiu, consilier judeţean, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, în timpul când Florin Tecău era preşedinte. Acesta este acuzat că ar fi luat legătura cu mai mulţi primari, cărora le-ar fi sugerat să meargă alături de el, la Pro România. Conform PSD, primarii respectivi ar fi confirmat informaţia. În urma acestei decizii, Mărăşoiu, care candidase în urmă cu puţin timp la funcţia de secretar executiv al PSD, în echipa Mariei Dinu, îşi va pierde mandatul de consilier judeţean.

„Trompeta a sunat! Aşa se află deciziile din PSD Argeş, din presă! Bărbaţii „puternici” din PSD Argeş, azi, au luat o decizie sub fustele PSD-iste. De luni, încep campania pentru Primăria Călineşti, unde o să mă reîntâlnesc cu preşedintele PSD Călineşti, un personaj extrem de demn, apreciat de conducerea actuală, dar condamnat definitiv pentru delapidare. Cam asta a fost miza acestei decizii; intenţia mea de a candida şi dorinţa lor de menţinere a acestui individ, având în spate relaţia sa de năşie cu o doamnă din conducerea PSD Argeş. O dovadă că noua conducere PSD Argeş a înţeles mesajul populaţiei şi este pregătită de alegeri. La uşa PSD Călineşti mai bate un personaj, care are vreo trei ani de puşcărie la activ şi speră să candideze la Primăria Călineşti, considerându-se, însă, demn de acest partid. Doamne, ce blestem o fi pe această comună, să aibă în faţă astfel de personaje?! Eu am închis un capitol din viaţa mea, iar diseară o să-l îngrop. Eu, Dorin Mărăşoiu, rămân omul pe care îl cunoaşteţi şi care nu se schimbă după cum bate vântul puterii. Am drumul meu!”, a scris acesta pe Facebook, vizavi de decizia partidului. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK