Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Deputatul de Argeş Mircea Drăghici şi-a anunţat pe Facebook demisia din PSD

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1755

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2460_2.jpgDeputatul de Argeş Mircea Drăghici a anunţat, pe 11 februarie 2020, pe contul său de Facebook, că a demisionat din PSD. Drăghici este deputat din 2008, din partea PSD Argeş. El a spus că va activa ca independent în Parlament până la finalul mandatului, după care se va retrage din politică. Politicianul a fost şi trezorier al Partidului Social Democrat.

„Am analizat cu multă responsabilitate situaţia politică actuală, PSD se află în reconstrucţie şi, pentru a întări parcursul pe care actuala conducere şi-l doreşte, am hotărât să iau o decizie radicală. Având în vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum şi starea mea de sănătate, astăzi (n.r. 11 februarie) am demisionat din PSD şi am comunicat acest lucru domnului preşedinte Marcel Ciolacu şi domnului secretar general Paul Stănescu, cărora le-am precizat şi dorinţa mea de a continua ca deputat neafiliat. Pentru mine, activitatea politică este un capitol închis. Mulţumesc tuturor colegilor de la nivel naţional şi din Argeş, pentru cei 23 de ani de convieţuire ca într-o familie!”, a anunţat Mircea Drăghici pe Facebook.

După anunţul făcut de acesta, organizaţia PSD Argeş a transmis că hotărârea îi va fi respectată. „Am aflat cu surprindere de decizia colegului nostru, domnul deputat Mircea Drăghici, de a demisiona din cadrul Partidului Social Democrat. Având în vedere faptul că demisia este un act unilateral de voinţă, nu putem decât să respectăm decizia domnului Drăghici, decizie care suntem convinşi că a fost luată cu toată responsabilitatea. Îi mulţumim  pentru întreaga activitate desfăşurată în cadrul PSD Argeş şi suntem convinşi că, chiar dacă a ales să nu mai facă parte din echipa noastră, va rămâne acelaşi bun coleg ataşat valorilor social-democrate”, este mesajul PSD Argeş. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK