Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Florin Liţoi, în competiţia internă a candidaţilor PNL la funcţia de primar

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1982

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2458_41.jpgEste al treilea candidat PNL, în lupta internă, pentru cea mai importantă funcţie din administraţia publică locală

Ieri, într-o conferinţă de presă, organizaţia Câmpulung a PNL a prezentat cei trei candidaţi care sunt într-o cursă internă, în urma căreia va fi desemnat cel care va intra în cursa pentru fotoliul de primar al Câmpulungului.

Pe lângă cei doi, deja cunoscuţi, consilierul local Bogdan David şi profesorul Nicolae Zaharia, directorul Liceului Teoretsic „Dan Barbilian”, a fost prezentat şi cel de-al treilea, Florin Liţoi, om de afaceri şi profesor în învăţământul superior, toţi în vârstă de 42 de ani. Acesta din urmă este membru vechi al Partidului Naţional Liberal, venit prin transfer de la Organizaţia Sectorului 1 Bucureşti.

Toţi consideră că au şanse, dar desemnarea candidatului ideal se va face pe baza ideilor şi proiectelor prezentate de ei pentru dezvoltarea Câmpulungului, dar şi în urma unui sondaj în rândul câmpulungenilor, făcut de o firmă de specialitate din Bucureşti. Nu contează cine va fi desemnat să reprezinte PNL în lupta pentru funcţia de edil şef, cei trei fiind dispuşi să facă echipă şi sunt siguri că vor înlătura PSD din administraţia Câmpulungului. Cu mai multe amănunte despre ultimul înscris în lupta internă pentru funcţia de candidat PNL la Primăria Câmpulung vom reveni în ediţia următoare. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK