Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Liviu Iana, propus de PNL să conducă Direcţia de Cultură

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2456_2.jpgÎn cadrul BPJ al PNL Argeş, care s-a ţinut pe 24 ianuarie, s-au hotărât numele mai multor persoane, care să preia şefia unor instituţii din judeţ.

=Astfel, la finele săptămânii trecute, consilierul local din comuna Vedea, Florentin Popa, a fost propus director la Oficiul de Cadastru Argeş, scrie săptămânalul „Jurnal de Argeş”.

=O altă numire vehiculată de „Jurnal de Argeş” este cea a lui Florin Ciuleanu, fost poliţist, secretar general adjunct al PNL Argeş, care va fi noul şef al ARR Argeş. 

=Mihai Alexandrescu, fost consilier local PMP la Primăria Piteşti, fost ziarist,  sociolog de profesie, va fi director la Muzeul Naţional “Brătianu”.

=Fostul viceprimar de la Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan, managerul de la Centrul de Cultură şi Arte „George Topârceanu” din municipiul Basarabilor, face un salt până în vârful Casei de Asigurări de Sănătate Argeş.

=Florin Baboi, fost inspector adjunct la ITM Argeş, este acum şef plin la această instituţie. 

=Consilierul judeţean PNL Eugen Nae va fi şef al Cancelariei Instituţiei Prefectului Judeţului Argeş.

=Şi un muscelean este desemnat să conducă destinele instituţiilor de patrimoniu şi ale monumentelor istorice din judeţ. Este vorba despre Liviu Iana, coordonatorul Grupului Vocal „Doruri Muscelene”, profesor de canto popular la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti - Secţia Externă Mihăeşti, referent la Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” Câmpulung, dar şi ales în Consiliul Local Mihăeşti, care ar urma să-l înlocuiască pe Cristian Cocea la conducerea Direcţiei de Cultură Argeş.

=Vicepreşedintele PNL Argeş, Gelu Tofan, va conduce Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, la cârma căruia a fost musceleanca Diana Eftimie, din partea PSD.

=După pensionarea doctorului veterinar Daniel Lupu, directorul adjunct al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, Sorin Sorescu, a preluat, de luni, 27 ianuarie, funcţia de director executiv al instituţiei. Aşa cum scrie presa judeţeană, acesta ar fi chiar omul potrivit la locul potrivit, medic veterinar, fost consilier local la Curtea de Argeş, fost preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PNL. “E.M.”

Evenimentul Muscelean