Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

PSD Argeş tratează cu primarii PNL, dar tratativele se duc şi în sens invers

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 580

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2455_23.jpgVinerea trecută, la sediul PSD Argeş s-a desfăşurat conferinţa de presă săptămânală, fiind prima după ce Ion Mânzână a preluat funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. Cu această ocazie, liderul de partid a declarat că obiectivul clar al PSD Argeş este câştigarea alegerilor locale şi parlamentare din acest an. Alături de el s-au aflat Cristian Gentea, preşedintele executiv al filialei, şi deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv.

Pentru că alegerile locale bat la uşă, noua conducere a PSD Argeş a început „turarea motoarelor” şi s-a pus pe treabă încă din prima zi în care Ion Mânzână a fost ales preşedinte. „De sâmbătă (nr. 18 ianuarie), de când preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Argeş, Ion Mânzână, ne-a convocat la prima întâlnire de lucru şi până astăzi (nr. 24 ianuarie), fiecare dintre noi ne-am petrecut mai mult timp împreună decât cu familia sau făcând activităţi. Am început deja deplasările în teren, am fost în echipă, direct la colegii noşti preşedinţi, primari, acasă, ajungând la aproximativ 30% din localităţile judeţului. În fiecare zi am fost în teren.”, a declarat secretarul executiv al PSD Argeş, deputatul Simona Bucura Oprescu. Pe lângă faptul că noua echipă de conducere a filialei va fi permanent pe teren, deputatul Simona Bucura Oprescu a mai spus: „Alegerile din cadrul filialei au fost interesante, dar acum avem mult de lucru. Sunt două obiective majore: organizarea de partid şi comunicarea cu oamenii noştri şi cu cetăţenii. Mă bucur să constat că, după ce a fost aleasă noua echipă de conducere a PSD Argeş, au venit la noi la sediu oameni importanţi din anumite localităţi, care ne-au spus că îşi doresc să candideze pentru partid în alegerile care vor urma”.

Preşedintele Ion Mânzână a explicat cum se va face selecţia candidaţilor pe care îi va lansa în lupta pentru primăriile argeşene. „Decizia va aparţine organizaţiilor locale, iar dacă avem dubii, ne vom sonda candidaţii. Există acum întrebarea dacă punem pe cineva pe listă, dacă este copilul cuiva, cum este cazul de la Moşoaia. Nu vom face asta, dar nici nu ne vom opune dacă acea persoană stă bine în preferinţele electoratului. Trebuie să vedem lucrurile în mod corect.”, a explicat Ion Mânzână. Acesta a recunoscut şi tratativele cu primarii PNL, care funcţionează, însă, şi în sens invers. „Înainte de a veni ei la guvernare, erau mai tentaţi, acum s-au mai rărit rândurile celor care se îndreaptă către noi. De asemenea, nu vom risca să dăm la o parte oameni de-ai noştri, cu şase mandate şi care au luat de obicei 90% din voturi, că doar nu suntem kamikaze să susţinem unul nou, despre care ştim că va pierde. Ştim că şi PNL îi curtează pe ai noştri, promiţându-le aeroporturi şi metrouri.”, a mai spus Ion Mânzână.

Marius Nicolaescu, candidatul pentru funcţia de vice al CJ

Pe de altă parte, liderul organizaţiei a anunţat candidatul pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, funcţie rămasă vacantă după ce Simona Brătulescu (ALDE) a ajuns secretar de stat la Cabinetul premierului Ludovic Orban. Este vorba, aşa cum am anunţat, despre consilierul judeţean Marius Nicolaescu, de profesie inginer silvic şi administrator al unui ocol silvic privat. Nicolaescu a fost singurul propus pentru această funcţie în cadrul PSD, partid majoritar în Consiliul Judeţean, suficient cât să îşi impună candidatul. Şedinţa în care vor avea loc alegerile se va ţine pe 31 ianuarie. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK