Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Consilierul Marius Nicolaescu, propus vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 488

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2454_5.jpgLa sfârşitul lunii, va avea loc şedinţa Consiliului Judeţean Argeş, iar preşedintele în exerciţiu, Dan Manu, a spus ca atunci să se ia act oficial de demisia unor consilieri judeţeni care, între timp, au ajuns în funcţii cheie la Bucureşti. Este vorba despre Adrian Miuţescu, de la PNL, şi Simona Brătulescu, de la ALDE. Cum Simona Brătulescu era şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, va deveni vacant şi postul acesteia. Până acum, funcţia ei aparţinea celor de la ALDE, în urma protocolului făcut cu PSD, dar la şedinţa Biroului Permanent al PSD Argeş s-a propus şi votat ca Marius Nicolaescu să ocupe acest loc. Votul va fi dat la aceeaşi întâlnire a CJ Argeş. 

Marius Nicolaescu are 45 de ani şi este la al doilea mandat de consilier judeţean. Este absolvent al Facultăţii de Protecţia Mediului şi, în prezent, deţine funcţia de administrator al Ocolului Silvic Privat „Codrii Verzi”. Acesta a mai ocupat funcţii importante în Argeş, printre care şi aceea de director al Gărzii de Mediu. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK