Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Emilian David ar putea ajunge consilier judeţean

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1128

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2451_25.jpgAdrian Miuţescu, liderul PNL Argeş, a fost numite la sfârşitl anului trecut preşedinte al al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului. Aşa că vinerea trecută, pe 10 ianuarie, în prima şedinţă extraordinară din acest an, liderul grupului liberal din Consiliul Judeţean Argeş a anunţat la finele întrunirii că şi-a depus demisia din legislativul judeţean. În concluzie, locul de consilier judeţean a rămas liber, urmând să se anunţe cine îi va lua locul lui Miuţescu. Următorul liberal aflat pe lista de candidaţi din 2016 a PNL Argeş este Robert Ion, ajuns în partid pe filiera PDL. Cum se zvoneşte că acesta nu prea a fost activ în PNL de ceva vreme, mai mult ca sigur că nu va fi validat pentru funcţia de consilier judeţean, iar în locul lui Miuţescu va putea ajunge în Consiliul Judeţean câmpulungeanul Emilian David, care a fost şi consilier local în mandatul 2012-2016. Acesta ar urma să fie coleg, din partea PNL, cu Victor Gabriel Vasilescu, Gheorghe Alecsei, Marius Dorel Postelnicescu, Gheorghe Bănică, Valerian Jinga, Manuel Tică şi Eugen Nae.

La sfârşitul şedinţei de la finele săptămânii trecute, Adrian Miuţescu a mulţumit colegilor pentru modul în care au interacţionat şi au lucrat pe perioada a aproape patru ani. “E.M.” 

 

The most visited gambling websites in The UK