Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cristi Creţu, numit adjunct la Inspectoratul Şcolar

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1272

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2450_34.jpg

Bogdan David îşi aşteaptă numirea la Administraţia Bazinală de Apă

În ediţia trecută vă spuneam că profesorul câmpulungean Cristinel Creţu, membru al Consiliului Local, a fost propus de organizaţia locală PNL pentru postul de inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş. 

Numirea lui în noua funcţie, care a fost făcută la începutul săptămânii, a fost confirmată de preşedintele PNL Câmpulung, Bogdan David: „După cum ştiţi, domnul Cristi Creţu, de ieri (marţi, 7 ianuarie), deţine funcţia de general adjunct la Inspectoratul General al Învăţământului. Eu cred că pregătirea profesională îl recomandă pentru această funcţie. Am venit cu un nume foarte bun, care nu a putut fi refuzat şi nu puteam să renunţăm la această funcţie pentru a vedea ce se întâmplă peste 4-5 luni. O să vedeţi că PNL Câmpulung nu va promova niciun om dacă nu este de specialitate pe funcţia respectivă.” Un al nume vehiculat pentru o deconcentrată, este chiar cel al preşedintelui PNL Câmpulung, Bogdan David, propus pentru a merge la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea, care în prezent este condusă se social democratul Bogdan Gorunescu. „Mai avem această propunere, de a merge la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea, vom vedea dacă se va concretiza. Nu este niciacolo o funcţie foarte uşoară, dar faptul că lucrez de peste 15 ani în domeniu, eu cred că am cunoştinţele necesare.”, a justificat nominalizarea Bogdan David. Ama IVAN

 

The most visited gambling websites in The UK