Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fostul europarlamentar PSD Gabriela Zoană, numită secretar de stat la Justiţie

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 911

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2428_Clipboard24.jpgFosta europarlamentară PSD Gabriela Zoană a fost numită secretar de stat la Ministerul Justiţiei, printr-o decizie a premierului demis Viorica Dăncilă, care, din luna aprilie, până în prezent, nu a nominalizat în posturile de secretar de stat rămase vacante la acest minister persoanele propuse de ministru. Decizia a fost publicată, pe 15 octombrie, în Monitorul Oficial.

Gabriela Zoană are 40 de ani, e licenţiată în Drept şi Ştiinţe Economice şi, din 2010, este doctor în Drept, titlu obţinut la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti. A intrat în Parlamentul European în 2018, când Viorica Dăncilă a eliberat un loc pentru a veni la Bucureşti, ca premier. A fost director adjunct la Registrul Comerţului.

La alegerile din luna mai, ea nu a mai reuşit să prindă un post în Parlamentul European, din cauza celor patru locuri eligibile cedate unor persoane din afara PSD, dar a fost preferată de preşedintele partidului, fiind unul dintre comunicatorii cei mai agresivi ai social-democraţilor, mai ales în ceea ce priveşte mesajele anti-europene şi anti-justiţie. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK