Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Campania lui Mircea Diaconu va consta într-un turneu prin satele şi oraşele ţării

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1083

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2426_Clipboard05.jpgAşa cum a declarat chiar el, musceleanul Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, cea mai mare parte a campaniei electorale şi-o va face în cadrul unui turneu prin ţară, la sate şi în câteva oraşe din aproape fiecare judeţ.

„În perioada de strângere a semnăturilor pentru depunerea candidaturii am observat prin oraşe şi pe şosele un exces de panouri publicitare, bannere şi mesh-uri cu figurile pretendenţilor. Asta în contextul unei duşmănii care a fost acumulată, stimulată, crescută precum ciupercile la nivelul întregii societăţi. Eu cred că a venit vremea unei terapii de bun simţ pe acest teren. Nu vor fi mitinguri pompoase de genul celor cu care lumea s-a obişnuit. Voi avea întâlniri cu cetăţenii în locuri publice acceptate de primării, sau chiar pe stradă ori în parc. Pe afişe se va menţiona simplu „Mircea Diaconu vă răspunde la orice întrebare”, iar sloganul de campanie va fi „Cu bună credinţă”.”, a declarat actorul Mircea Diaconu.

 

The most visited gambling websites in The UK