Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A fost publicat calendarul alegerilor pentru Preşedintele României

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 886

 

Miercuri, 28 august 2019, în Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea Guvernului, privind aprobarea programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerile Preşedintelui României, din 2019.

În calendarul alegerilor, campania electorală debutează pe 12 octombrie şi se încheie pe 9 noiembrie. Primul tur al alegerilor prezidenţiale are loc pe 10 noiembrie, iar de-al doilea, pe 24 noiembrie. De asemenea, cetăţenii români din străinătate pot vota, în primul tur al prezidenţialelor, în zilele de 8, 9 şi 10 noiembrie, iar în al doilea tur pe 22, 23 şi 24 noiembrie. Conform publicaţiei, pe 2 septembrie 2019, se depun la BEC protocoalele de constituire a alianţelor electorale; pe 11 septembrie 2019 are loc înregistrarea în registrul electoral ca alegător în străinătate, respectiv ca alegător prin corespondenţă; iar pe 22 septembrie 2019, ora 24.00, se primesc depunerile candidaturilor şi se comunică de către BEC semnele electorale. Pe 29 septembrie, prin tragere la sorţi, se va stabili ordinea de înscriere în buletinul de vot a candidaţilor şi a semnelor electorale ale acestora. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK