Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Mircea Diaconu şi-a anunţat candidatura pentru Cotroceni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 844

 

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu şi-a anunţat, duminică, intenţia de a candida la preşedinţie. El urmează să fie susţinut de ALDE şi Pro România, cele două partide urmând să negocieze acest lucru la o şedinţă comună, au declarat surse politice pentru Europa Liberă.

Actorul şi-a anunţat intenţia de a candida pe scările Ateneului Român, spunând că are nevoie de sprijin pentru a strânge cele 200.000 de semnături necesare, conform legii. „Intenţia mea este de a încerca să candidez la prezidenţiale. Azi doar spun că aş încerca, pentru că sunt suficient de enervat, de nemulţumit şi simt că e nevoie de asta. Faptul că vreau nu înseamnă că şi pot. Trebuie să strâng 200.000 de semnături, aproape imposibil. Fără un sprijin din partea oricui, cetăţenilor, asociaţii de toate felurile. În 2014, am cerut acelaşi gen de sprijin care a venit de la cetăţeni. Posibil ca din nou acum, cerând sprijinul, să se reactiveze această imensă masă de oameni. Există o formă de solidaritate cetăţenească”, a anunţat Mircea Diaconu.

Musceleanul Mircea Diaconu a mai spus că nu „îl recomandă nimica” şi că este „un om banal, cel mai banal om din România”: „Nu mă recomandă nimic pentru funcţia de preşedinte, sunt un om banal, am doar două nume”. Legat de faptul că ar putea cere ajutor de la Pro România sau ALDE, Mircea Diaconu a declarat: „Dacă eu cer un sprijin pentru un vis, unde e negocierea? Ce să negociez? Nu există aşa ceva. Cu orice grupare sau persoană sunt deschis şi fericit dacă ar veni alături de mine. Cer sprijin la toată lumea.”

„Avem şedinţă şi decidem.”, a declarat Victor Ponta, liderul Pro România, pentru Europa Liberă, întrebat dacă partidul îl va susţine pe Mircea Diaconu drept candidat la prezidenţiale. Legat de susţinerea lui de către ALDE, tot într-o şedinţă a partidului se va hotărî, asta dacă liderul Călin Popescu Tăriceanu alege să renunţe la candidatură.

The most visited gambling websites in The UK