Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Consilierul judeţean Diana Eftene, în ATOP

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1115

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2393_Clipboard06.jpg

Lunea trecută, pe 10 iunie, a avut loc şedinţa Consiliului Judeţean, în care a fost adoptat şi un proiect pentru înlocuirea din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a lui Marian Clipici cu consilierul judeţean Diana Eftene, de la PSD.

Marian Clipici a ajuns director la Spitalul Leordeni, plecând din Consiliul Judeţean. Diana Eftene este preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD Argeş şi director al Agenţiei pentru Investiţii pentru Dezvoltare Rurală Argeş. ATOP este un organism cu rol consultativ, fără personalitate juridică. S-a constituit şi funcţionează pe lângă Consiliul Judeţean şi prin activitatea sa asigură reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în vederea asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică. Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este constituită din şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, un reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor, subprefectul judeţului, şase consilieri judeţeni desemnaţi de Consiliul Judeţean, trei reprezentanţi ai comunităţii desemnaţi de preşedintele Consiliului Judeţean, şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean şi şeful Poliţiei Locale din municipiul reşedinţă de judeţ. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK